drizzt (04-12-24)
drizzt (04-12-24)
Χαρωπά τα 2 μου χέρια τα χτυπώ (κλαπ κλαπ)
Μιας και είμαι εγώ παιδί, ξέρω πάντα να γελώ
Έλα πάμε λίγο! Πατήστε γκάζι να ξεφύγουμε.
Ο Μπιλ έχει κάνει τον Τζέημς Τζον στοκτον
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Φιλάκια, καληνύχτα.
Μπράβο ρε ομάδα
12 assist ο Mike. Δεύτερο παιχνίδι νομίζω πάνω από 10, τον έκανε άνθρωπο ο βασιλαρος
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έλα γαύροι σας το έδωσε ο Σπανούλης και χαίρεστε.
Φανταστική εμφάνιση. Ποιότητα και αρχίδια στο φουλ, για να έρθει η νίκη. Ο Σάσα είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης στην Ευρώπη κατά τη γνώμη μου. Ο Γκος, ευχάριστη έκπληξη φέτος. Αποφασιστικός και αποτελεσματικός. Φουρνιέ, τι να πούμε; Ο άνθρωπος είναι ηγέτης. Μιλού, αλάνι για πάντα στο Λιμάνι. Μπράβο και στον Σακ. Να γίνει πιο σταθερός και θα βοηθήσει πολύ. Μπράβο Ομάδα!
Μπραβο ρε ομαδα, πολυ σημαντικη νικη. Ετσι και στη συνεχεια
Σχετικά συνεπής και σταθερή εμφάνιση, επιθετικά και όταν θυμήθηκε και η αμυντική λειτουργία στο τελευταίο 5λεπτο από ποιούς απαρτιζόταν, κλείδωσε ήρεμα το παιχνίδι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Gtakis (04-12-24)
Τόσες μεταγραφές, τόσες συζητήσεις και τελικά πάλι κρεμομαστε από τον Σακ και τον Γκος. Έτσι είναι η φιλοσοφία του κοουτς, έτσι είναι το μπάσκετ.
Ελπίζω καποια στιγμή να κάνει στεπ απ ο Βιλντοζα και να πάρει χρόνο στα κρίσιμα λεπτά. Είναι ο μοναδικός που θεωρητικά τουλάχιστον είναι εξίσου ικανός σε άμυνα και επιθεση. Ο Φουρνιε δε γίνεται να παίζει 20 συνεχόμενα λεπτά. Άλλο γκαρντ/φόργουορντ δεν έχουμε, μέχρι να μπει την εξίσωση και ο Έβανς.
Ο Πίτερς βοήθησε αρκετά χθες όσο έπαιξε διπλά στον Σάσα, αλλά ούτε αυτό φαίνεται να προτιμάτε σε σταθερή βάση.
κατι βρωμοβαζελοι στη δουλεια ισχυριζονται οτι οντως μας το εδωσε ο Σπανουλης επιτηδες (Εκγεφαλικα νεκροι θα ηθελα να δω κ τα δικα τους ψυχομετρικα μια μερα)
τις προαλλες λεγανε οι κουλες για τον Ορτα.. οτι το υπολογισε το γκελ που εκανε η μπαλα πανω του να βαλει "ασιστ" στον δικο μας.
Δεν μπορω αλλο τοση μαλακια συμπυκνωμενη , δεν μπορουμε να ξεφυγουμε απ το βαρυτικο της πεδιο.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τι πούτσα επικών διαστάσεων τρώει πάλι ο εφτάπουτσος ευρωΠέος
Ωχ δεν πηγε πολυ καλα αυτο
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (06-12-24), redbaron (05-12-24)
Τρομακτική ενέργεια η Παρτιζάν.
Αυτή η κουλή η Βαζελίνα, αν δεν είχε τον Ναν,φέτος θα είχε διαλυθεί. Η μαλακία μας που χάσαμε αυτή την παικτούρα (ανύπαρκτος απόψε, για να τα λέμε όλα και ΜΕΓΑΛΗ τρύπα, γενικώς στην άμυνα) έφτιαξε τον βάζελο περύσι και τον κρατά ζωντανό φέτος. ΤΛΠ...
Είπε ο Δημήτρης ο Πρόεδρας, πως βλέπει το τέλος του Ταβερνιάρη να έρχεται. Για να δούμε...
E.. χμ.. πούτσα
Χαχαχ ο Λεφλοπ το έχει πάει σε άλλο επίπεδο.
Στο βόθρο γράφουν ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα στο βαζελο. Πολύ πρεμουρα τους έπιασε ξαφνικά.
Μάλλον ο Τρακης θα αρχίσει τα δικά του τα παρορμητικα πάλι και τις επεμβάσεις στην ομαδα. Νόμιζε ο κακομαθημένος ότι θα πηγαίνουν κάθε χρόνο τρενο, επειδη εχωσε λεφτά. Αναμένουμε τα ωραία λοιπόν.
Κωλοτρυπιδα να αλλάξουν γιατί η τωρινή έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα
Bookmarks