Τραγικη εμφανιση στο δευτερο δεκαλεπτο. Μας εχουν κοψει τις πασες στην περιφερεια, κανουν νταμπλ τιμ στον Φουρνιε και εχει βραχυκυκλωσει η ομαδα. Δεν εχουν διαθεση οι παικτες να παρουν προσωπικες ενεργειες. Τι ειναι αυτος ο ευνουχισμος;
Έλα μωρέ, επίθετο είναι αυτό, ή λόξιγκας;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τραγικη εμφανιση στο δευτερο δεκαλεπτο. Μας εχουν κοψει τις πασες στην περιφερεια, κανουν νταμπλ τιμ στον Φουρνιε και εχει βραχυκυκλωσει η ομαδα. Δεν εχουν διαθεση οι παικτες να παρουν προσωπικες ενεργειες. Τι ειναι αυτος ο ευνουχισμος;
Πάμε ρε ομάδα κι εδώ, να γιορτάσουμε διπλά απόψε.
Ε ρε πστηβ¦
Α ρε ομάδα κρίμα. Συνεχίζουμε.
Κάπως κουρασμένη, κάπως άδεια η ομάδα, βάλτε και τον Σάσα στα πιτς, ήρθε η ήττα που δεν μας στοιχίζει και τίποτα τρομερό.
*Δεν τον βλέπως καλά τον Μακ, αν συνεχίζει έτσι. Στρογγυλό ΜΗΔΕΝ και απόψε από απόδοση. Αυτός και ο Ράιτ, μάλλον θα μας κουνήσουν το μαντήλι το καλοκαίρι, ΑΝ συνεχίσουν έτσι.
+στον Λούκα. Καλός και σήμερα.
Ο Φουρνιε ταλαιπωρήθηκε αρκετά επίσης από ίωση (νομίζω). Τουλάχιστον κάτι τέτοιο είχαν πει στο ρεπορτάζ το μεσημέρι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλή η πούτσα του Βασίλη μωρή αχόρταγη βαζέλα;; Κάνατε πάρτι χθες στα σόσιαλ με την ήττα μας πουτάνες. ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΙΑ.
Nikolaos_Kokkinos (29-11-24), Paneas (29-11-24)
O μπαμπας Σπανουλης σε αλλο ενα παρτυ στο εξοχικο.
Μας είχαν πριξει όλη τη βδομάδα οι ρεπόρτερ της ζελας ότι ο φοβερός κόσμος τους αναγνωρίζει τις αξίες και θα χειροκροτήσει το Βασίλη, τελικά τον γιουχαραν.
Και άφησε και αυτός σα γάβρος τα φλοκια του να σφουγγαρίσουν από το Γκλας Φλορ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (29-11-24)
Σπανούλη, καραφλέ,
γλιστράει το παρκέ!
(πιστεύω να ξεκάβλωσαν με τα πράσινα κωλαράκια, γιατί ακολουθούμε και πρέπει να κερδίσουμε)
Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ
Ονείρωξη:
Έβανς, Φουρνιέ, Σάσα (Άλεξ), Φίλιππος (Σάσα, Άλεξ), Μιλού! (Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτό, αλλά αν τα καταφέρει ο κόουτς θα γίνει της τρελής)
πα-τερας
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (30-11-24), Du3lisT (30-11-24), giovanni#10 (30-11-24), Paneas (30-11-24)
O άλλος ο κλόουν ο Αταμάν δήλωσε ότι ο dpg ήρθε ξανά στο ΟΑΚΑ, το καλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη; Καλά είδα; χαχαχα. Μεταξύ τους βαυκαλιζονται και χαίρονται.
giovanni#10 (01-12-24)
Mονο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ξεκινήσει σεζόν με ρόστερ 15-16 ενεργων παικτων και να χρειαστεί Γενάρη μήνα μεταγραφή. Απίστευτη κακοδαιμονία τόσα χρόνια. Ο Σάσα επίσης έπαθε τραυματισμό από το πουθενά.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-11-24)
πραγματικα αυτο με τους τραυματισμους δεν υπαρχει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks