voskos_7 (14-11-24)
Ο Φουρνιε το έχει τάμα να κάνει κάθε φορά μαλάκια στα τελευταία δευτερόλεπτα εν τω μεταξύ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
voskos_7 (14-11-24)
chainsaw (14-11-24)
Ψυχοβγάλτης πάλι το κέρατο μου.
Μπάσκετ το άθλημα που 30’’ κρατάνε 2’
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τελος!
Ουφ!!!!
Με 4,5 παίκτες πήραμε το ματς σήμερα. Βιλντόζα, Μιλουτίνοφ, Φουρνιέ, Σάσα. Ο μισός παίκτης είναι μισός ο Γκος και μισός όλοι οι άλλοι.
Ντάξει όλα καλά, συνεχίζουμε.
Άρχισαν τα μεταφυσικά.
![]()
maniak7 (15-11-24)
Άρα 5.
Μπορεί αυτή η ομάδα να την βρίσκει με την πίεση, στην τελική, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστεί με αυτό. Λεπτομέρειες μένουν να σταθεροποιηθεί λίγο η απόδοση, γιατί κάνοντας όλα τα παιχνίδια ροντέο εξαφανιζόμενος κάτι 3λεπτα σκόρπια μέσα στο 40λεπτο, θα κάψουν την ομάδα στο πλέον ακατάλληλο σημείο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (15-11-24)
Ας χαλαρώσουμε λίγο, πρίν γραφόταν ότι θα χάσουμε και τη συμμετοχή στον επόμενο γύρο και τώρα μας χαλάει γιατί ενώ κερδίζουμε τα κάνουμε ντέρμπι.
Υπάρχει βελτίωση και εξέλιξη. Έλεος πια με την έλλειψη υπομονής.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
PetranPireotis (15-11-24)
Μια χαρα ημαστε. και νικες κανουμε με μεγαθηρια και δοκιμαζει σχηματα ο κοουτς και φαινεται ξεκαθαρα οτι φετος εχουμε υψηλο ταβανι. και αν δεν τα παιρνει τα ματς η αμυνα θα τα παιρνει η επιθεση.
hang your demons
Du3lisT (15-11-24)
maniak7 (15-11-24)
Βασίλης Σπανούλης ο νέος προπονητής της Μονακό.
chainsaw (19-11-24), drizzt (19-11-24), pirateeeeeee (21-11-24)
Μαλιστα. Λετε να παρει επιτελους ευρωλιγκα ο Τζειμς;
Πολύ καλό που παίρνει μια ομάδα αυτού του επιπέδου ο Βασίλης και ευτυχώς δεν θα είναι η πρώτη του απόπειρα σε επίπεδο euroleague ο Ολυμπιακός.
Όταν έρθει σε μερικά χρόνια να έρθει έτοιμος να σαρώσει.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (19-11-24), pirateeeeeee (21-11-24)
Μπραβο του του παιδιου , πολυ χσρηκα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
μπορεί να κάνει δυνατά πράγματα στην μονακό
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Φουρνιέ απόλαυση σήμερα.
Bookmarks