chainsaw (14-11-24)
Ο Ντόρσει απογοητευτικός.
chainsaw (14-11-24)
Πολλά σκαμπανεβάσματα η ομάδα!Πολλα πράγματα που πρέπει να μπουν σε τάξη, πολλά ψυχολογικά που δεν έχουν λυθεί!!
Τραγικοι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Με το που άλλαξε το αρχικό σχήμα πήγαμε και κάναμε 0/6 τρίποντα, 5 λάθη για 1 ασίστ, και παίξαμε άμυνα με τα μάτια.
Μπλακαουτ πάλι.
Είτε ένας κουβάς σκατα είτε ο Φαλ στην άμυνα είναι το ίδιο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπραβο ρε ομαδα! Ετσι.
Τεραστια η διαφορα της αρχικης πενταδας με τις υπολοιπες σημερα. Η μερα με τη νυχτα
Βιλντοζα μεγάλη κλάση
Σάσα, Φουρνιέ και Βιλντόζα.
Faithful (14-11-24)
Και Μιλουτινοφ. Παλι
Josimar (14-11-24)
Φουρνιε, Βιλντοζα, Σασα άλλο λεβελ
Ο Βιλντοζα εβγαλε την φλωρικη αλογοτροφη και ηρθε στη σωστη ομαδα. Τετοιες ομαδες του ταιριαζουν. Μπασκονια, Ερυθρος, θρυλος
Ξαναβαλε τον Φουρνιε ρε κοουτς.
Εδιτ: Πανω που το ειπα
Είχε έξω τον Φουρνιε ρε φίλε ο άνθρωπος
Δεν ηξερα οτι ο πιγκουινος απο τον Μπατμαν ασχολειται πλεον με τη διαιτησια μπασκετ
Το φάγαμε απ την Αγγλία meanwhile
Αυτοκτονία
Αντιστοιχο λαθος εκανε και στο οακα ο Φουρνιε. Δεν εχει τοσο καλο handling oταν τον πιεζουν.
Bookmarks