chainsaw (13-11-24)
Δεν μας ειπατε ομως ποια απο τις 2 εχει καλυτερα cumshot mechanics
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (13-11-24)
Ρωτάει κιόλας...
Στο κάτω - κάτω, ο Στάθης σας την έφερε, εγώ βρήκα το ένα καταφύγιο και ο Γιώργος βρήκε το χρηματοκιβώτιο... Κάνετε και εσείς καμία δουλειά εδώ μέσα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τις αθλήτριες δεν έχω μάθει να τις εμπιστεύομαι πουθενά...
Παίδες,η τύπισσα είναι Κοσοβάρα και ο γκόμενός της που κάποιοι μάγκες τον θεωρούν φλώρο και ταχωνίδη είναι στα χοντρά κόλπα για όσους γνωρίζουν.Γερμανία γνωρίστηκαν και μετακόμισαν εδώ.Λίγο κουτσομπολιό δεν βλάπτει!
voskos_7 (13-11-24)
Το ξέρεις ότι τώρα τους λες να ορμήξουν, ε;
Πήγε το cumshot και η πίπα σύννεφο. Δε σταμάτησαν τα τσιμπούκια.
Ρε συνδεσμίτη, δεν ξέρω αν έχεις υλικό από αυτά, αλλά για Πρίστινα, δεν την λες και προβληματική την έκδοση στους μπροστινούς αερόσακους;;;
maniak7 (14-11-24)
Oι Κοσοβάρες δεν φημίζονται για τα μεγάλα βυζόμπαλά τους και συμφωνώ μαζί σου για την άσχημη πλαστικούρα στους μπροστινούς αερόσακους.Καλύτερα να έμενε με το φυσικό γαλλικό στήθος παρά με δαύτες τις χριστουγεννιάτικες μπάλες από τα chinese stores!
voskos_7 (14-11-24)
Τί τα θες; Και εμείς, τον Γκος κρατήσαμε...
Η Νικολ Μπερι ειναι ακομα στην ομαδα μας η πηρε μεταγραφη?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Άνοιξε και το insta η άλλη και μάζεψε 20.000 followers σε σκάρτα μία μέρα...
Φτιάχνουμε καριέρες και από τις κερκίδες ρε...
Εντωμεταξύ η συγκεκριμένη είχε κλειστό προφίλ με λιγότερους ακόλουθους και απο γιαγιά που ανοίγει λογαριασμό για να βλέπει τι κάνουν τα εγγόνια της.Δεν προσπάθησε καν,αλλά ο μέσος λιγούρης Ελληνάρας που την έκανε διάσημη μέσα σε μια νύχτα,μόλις την δει να βγάζει φράγκα κάνοντας give away 1 σετ μαχαιροπίρουνα θα βγάζει χολή και θα την λέει βίζιτα.
Εγώ λέω την συγκεκριμένη να μην την λέτε έτσι και για λόγους αυτοσυντήρησης (δεν πρέπει να σας τα εξηγώ αυτά) και γενικά να μην λέτε καμία έτσι.
Αν για οποιαδήποτε ξέρετε πόσο κάνει και τα έχετε, δοκιμάστε, να δούμε. Και μην λέτε σε κανέναν πόσο δώσατε, γιατί μπορεί να ξαναθέλετε και να σας βγει πιο ακριβή, γιατί δεν ήσασταν σωστοί...
Και όποιον τον πειράζουν τόσο ηθικά οι βίζιτες, να κόψει τις καθημερινές καταθέσεις με pay-safe στον τζόγο, ή να πηγαίνει στα πρακτορεία για καφέ. Γιατί τουλάχιστον οι πρώτες, κάτι βγάζουν...
Εγω θελω να γινω "Μοντελο του Only Fans", και θα τα εχω ολα ανοιχτα ρε
panahs7 (14-11-24), pirateeeeeee (14-11-24)
Αν δεν τα έχεις από την αρχή, θα πιάσεις περισσότερα για να τα ανοίξεις... όλα.
Κάτι μικρο-αστικά ότι έχει παιδί και τέτοια...
Στο μεταξύ, δεν ξέρω πολλούς από εδώ μέσα που θα ήταν πιο κατάλληλοι να κάνουν Only Fans... Αν και έχει όλα τα προσόντα για part - time δάσκαλος τένις στην Εκάλη.
χχαχα πως τους γλενταει ετσι ο Μιλουτινοφ; Απιστευτος. Παιρνει τα επιθετικα ριμπαουντ και τις κατοχες σαν στραγαλια.
Όσο καλά ξεκινήσαμε τόσο χάλια πάμε στο δεύτερο δεκάλεπτο.
Bookmarks