Η Ευρωλίγκα γίνεται ΝΒΑ, όπως είχα πει και προβλέψει. (με καλύτερες και πιο σφιχτές άμυνες, φυσικά)
Όποιος τα στάζει καλύτερα από τα 6.75, θα πάρει κιούπι ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα.
Στο 1.90 ο Βαζελος για το πρωτάθλημα. 1.85 εμείς. Σφαγή βλέπω να γίνεται και γουστάρω. Το φετινό θα πονέσει πολύ τον πρεζάκια.
Ρε σοβαρά τώρα υπάρχει κόσμος που είδε το χτεσινό περιμένοντας να δει και να βγάλει συμπεράσματα για παίκτες; Συνέλθετε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Βγήκαν πάλι κάποιοι ειδικοί του κώλου και βάζουν τον Τουρκαλά που έφερε ο Λαγός και δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του, τουλάχιστον στην Ευρώπη, ίσα και καλύτερα με τον Φουρνιέ, που τον ξέρει όλος ο μπασκετικός πλανήτης... Μιλάμε για γκεμπελική δημοσιογραφία αισχρών ανθρωποειδών, η οποία έχει σκοπό να κάνει το άσπρο μαύρο και να υποβαθμίσει, όσο μπορεί, τις τεράστιες μεταγραφές της ερυθρόλευκης ΚΑΕ. Οι απαντήσεις θα δοθούν φέτος στο γήπεδο και θα είναι καταστροφικές για τους εχθρούς μας.
Συνολικά όχι σαν όνομα κλπ αλλά μην παρασύρεσαι, τον Cedi μια χαρά τον ξέρει και η μάνα του και ο πατέρας του και όποιος ασχολείται με το NBA. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εμεις ομως εχουμε τον παιχτη-ντεμπραγιαζ!
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τα φανελια θα είναι αυτά που φορούσαν στο φιλικό για τον Πρίντεζη ή άλλα;
Νομίζω δεν έχει παρουσιαστεί κάτι.
giovanni#10 (10-09-24)
μια χαρα παμε.σταματηστε την γκρινια με τον φουρνιε.
πρεμιερα ειναι η ομαδα ειναι ανετοιμη χωρις 2 ψηλους και παιζουμε σε μια απο τις πιο δυσκολες εδρες της ευρωλίγκας.και ειμαστε μπροστα στο ημιχρονο.
Fuck no politica
Απαγορεύεται να πάρουμε ταιμ αουτ μήπως?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Και φέτος τραγική διαιτησία λοιπόν
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ημαρτον θέλει Πετρουσεφ το ματς και Σακ και Βιλντοζα
ωραιο αυτο παντως σε βριζουν πχ πιθηκο απαντας και παιρνουν βολη οι αντιπαλοι ενω το ζωο που σε εβρισε απλα βγαινει εκτος γηπεδου.Ωραιο αθλημα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Θες σκορ κ παίζεις με ουοκαπ....
Bookmarks