Πάρτε τη Μιλίτσα που στάζει καύλα να γλυκαθείτε.
Εχω κραξει πολλες φορες τον Γουοκαπ, αλλα σημερα ηταν ο κυριος λογος που γυρισε το ματς. 2 τριπονταρες, κλεψιματα. Ωραιος.
Σημαντική νίκη όχι για άλλο λόγο αλλά επειδή ο κόσμος είναι γεμάτος γκασμαδες που μετά την αποθέωση θα σταύρωναν σήμερα αν χάναμε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Netscape (13-11-24)
Εντάξει - δεν παίξαμε και καμία μπασκετάρα, ξέρω 'γω, αλλά και οι άλλοι, 10 φορές να ξαναπαίξουμε και να είμαστε έτσι, τις 11 ούτε το μισό θα πιάσουν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μια χαρούλα πήγε, με γνώμονα τα άδειασμα της ομάδα (κυρίως πνευματικά) μετά τη μέγιστη νίκη επί της κουνέλας και το γεγονός πως οι άλλοι ξεσκίστηκαν απόψε στην ευστοχία. (δυο παίκτες με ρεκόρ καριέρας) Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν οι δυο χαμένες βολές του Σάσα στο τέλος. Ένας ηγέτης του μεγέθους του απαγορεύεται να χάνει βολές στο τέλος. Πάμε τώρα Βελιγράδι, για να κλείσουμε όμορφα την εβδομάδα. Οι Οβραίοι έχουν καλή και αθλητική ομάδα. ΠΡΕΠΕΙ να παίξουμε 40 λεπτά στο φουλ για να κερδίσουμε. Μπράβο στα παιδιά που κέρδισαν μια ΚΑΛΗ ομάδα στη βραδιά της ζωής της.
Και για εμένα, αν με ρωτάς, μεγαλύτερη μαλακία ήταν η λάθος πάσα στον αιφνιδιασμό στο τέλος, από τις βολές που έχασε...
Το κλασικό φάουλ στο τρίποντο δεν παίζεται
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αυτό το περνάμε και λίγο "ντούκου", γιατί ο ίδιος συμμάζεψε πολλά στο τέλος...
Πολύ Σοβιετικό παραπέτασμα... Όνομα, ξέρουμε;;;
Μάλλον βρήκα insta αλλά το έχει ιδιωτικό...
gonnaaaam
αυτο το Σοβιετικο AK-47 στη φωτο (Αυτη απλωνεις χερι και σου κανει λαβη με τα ποδια) απο το ΣΕΦ
και το πανο για την Παλαιστίνη στο ΟΑΚΑ ειναι οτι καλυτερο ειδα σήμερα στους 2 αγωνες.
hang your demons
redbaron (13-11-24)
voskos_7 (13-11-24)
Οτλιτσναγια ραμποτα Γκιοργκι...
Aφηστε τις πλαστικουρες ρε παιδια. Μονο Μιλιτσα!
Εμπεριστατωμένη μπασκετική ανάλυση του αγώνα για μας τους αδαείς, ευχαριστούμε πολύ παιδιά
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (13-11-24)
Bookmarks