Ακόμα καυλωμενος με το τρίποντο του Φουρνιε είμαι α πα πα πα πα
ο ανθρωπος ηθελε το χρονο του να δουλεψει και να δοκιμασει.και αυτο θα το εκανε στα πρωτα επισημα. ηταν λογικο να μην λειτουργει καλα η ομαδα και ειδικα με τις απουσιες των ψηλων και την προσθηκη νεων παικτων.
hang your demons
Ακόμα καυλωμενος με το τρίποντο του Φουρνιε είμαι α πα πα πα πα
Du3lisT (10-11-24)
Φοβερά παίξαμε αλλά ελπίζω να βελτιωθεί αυτό το πράγμα που όποτε παίρνουμε μια διαφορά ξαφνικά βλέπω το Ναν αραχτο πίσω από τα 6.75 λες και αφήνουν το σουτ στο Μπακατσια.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (10-11-24)
Στο 1ο ημιχρονο παιξαμε πολυ καλη περιφερειακη αμυνα. δεν γινεται να βελτιωθουν ολα με μιας και να εχουμε και διαρκεια 40 λεπτα. ηδη σφιξαμε την αμυνα και κυριαρχουμε στα ριμπαουντ ενω επιθετικα βγαινουν plays και οι παικτες αρχιζουν και ρολαρουν. το σημαντικοτερο ειναι η ψυχραιμια που δειξαμε οταν πλησιασαν και η αυτοσυγκεντρωση. αλλες φορες καταπιναμε θαλασσα.
hang your demons
Καλησπέρα στην παρέα
chainsaw (12-11-24)
Καλησπέρα αλλά να ξυπνήσουν και λίγο τα παλικάρια μας όμως ε;
Γιατί μας καλομάθανε τώρα και μας κακοφαινεται να κυνηγάμε στο σκορ την Βιλερμπάν
Λάθη επί λαθών στην επίθεση αλλά δυστυχώς και στην άμυνα όπου είναι το όπλο μας,το ημίχρονο φαίνεται πως θα τελειώσει έτσι ας ελπίσουμε σε μονοψήφιο αριθμό να είμαστε πίσω και στο 2ο να αλλάξουμε κάτι.....
Μαύρα χάλια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πρέπει ρε παιδί μου κάπως να σταθεροποιηθεί η ομάδα. Δεν μπορεί να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην απόδοση τους.
Στο κάτω κάτω της γραφής ας πάρουν ψυχολόγο να λύσουν τα θέματα τους δεν είναι φυσιολογικό τόσα λάθη, χαμένα λει απ και αιφνιδιασμοί
dimitris67 (12-11-24)
Βγήκε ο Γκος κ παίζουμε μπάσκετ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Άντε κοουτς, μην τον παρκάρεις παλι τον Βιλντοζα στο δεύτερο ημίχρονο, να γλιτώσουμε τα εμφράγματα
Faithful (12-11-24)
Σοβαρευτείτε,ρε ξεφτιλισμένα μπουρδέλα!Μειώνουν στους 2 και δέχονται 7-0 σε 1 λεπτό!
Οταν παίζεις χωρίς ενέργεια και χαλαρά πολύ εύκολα μπορεί να γίνει αυτό . Ας ελπίσουμε να αλλάξει η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο
chainsaw (12-11-24)
Paneas (12-11-24)
Και η βαζελα είναι στο -10. Καθόλου τυχαίο. Τα 2 σερί ντέρμπυ και η διαβολοβδομαδα ενδιαμεσα εξουθενώνουν πνευματικά τους αθλητές.
Υ.Γ Όντως ρε maniak7. Υπερβολικές οι εκφράσεις σου
Γιατί τέτοιο παρκάρισμα στον Παπ τελευταία; Κρίμα.
Μπράβο στο κοουτς που ξεκινά τον Βιλντοζα μετά το καλό του ημιχρονο. Ο Φουρνιε απέναντι σε γρήγορες ομάδες δυσκολεύεται να ακολουθήσει
Bookmarks