Χαχαχχα ρε τι γίνεται
Τι πήγε να γίνειβ¦β¦
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Χαχαχχα ρε τι γίνεται
Κοίτα ρε μαλάκα, το προσπαθούμε να γίνει μαλακία, ΕΛΕΟΣ!!!
γαμω την τουρκια σας μουνοπανα
Τουρκαλα φάε την πουτσα και σκάσε. Πάρτο απόφαση
ΤΙ ΚΑΝΕΟΣ ΡΕ ΦΟΥΡΝΙΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΧΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ ΣΤΕΓΝΩΣΑΜΕ!!!
ωραιο ματσακι ειδαμε,μου αρεσαν πολυ ειδικα τα κοντινα στις φατσες των βαζελων οταν τρωγανε τα ψωλιδια απο τον φουρνιε.Ολα τα λεφτα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο Φουρνιε για ακόμα ένα ματς το γαμαει στο τέλος. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε αυτή τη φορά.
πολύ ωραία πουτσα
ΠΟΥΤΣΑ ΒΑΖΕΛΙΑ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Γαλλική μπαγκέτα φουρνιστή.
Να σφουγγαρίσετε το glass floor από τα φλοκια του Fournier.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τι μαλακια είναι το glass floor που μας είχαν σκοτίσει τον πάπαρο εντωμεταξύ, εντυπωσιακά γραφικά, ναι μάλιστα.
Du3lisT (09-01-25)
Θεέ μου, σε ευχαριστώ που με αξίωσες να δω ένα τέτοιο παιχνίδι και ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Μυθική, ασύλληπτη εμφάνιση, μιας ομάδας που πραγματικά είναι ο Ολυμπιακός που ονειρεύομαι.
Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ! Τον κόουτς, τους παίκτες και πάνω από όλα στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Φουρνιέ, που απόψε απέδειξε ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει!
Σας ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΛΟΥΣ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ!
3/3 τρίποντα εκεί που θα το έχανες ο Έβαν, οκ έκανε ένα λάθος. 3 κλεψίματα επίσης σίγουρα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
η διαιτησια δεν μας επαιξε καθολου. με κοντρα τους κερδισαμε. ετσι πουτσα γαλλικη του καραφλα.
hang your demons
jonk (08-11-24)
Αν προλάβει και κουμπώσει και ο Έβανς θα δούμε σκάκι σε τέσσερις διαστάσεις.
SOAD37 (08-11-24)
Bookmarks