Τα κατάφεραν στο τελευταίο 3λεπτο να χάσουν το παιχνίδι τα όρτοντοξ μπάδερς, ενώ πήγαιναν τάπα.
Τα λεγαμε τα γραφαμε οτι οταν μπουν Μιλου και Φαλ θα δουμε αλλο Ολυμπιακο. Ανεβηκε κι ο Φουρνιε κι εδεσε το γλυκο. Το ζητουμενο τωρα ειναι να συνεχισουμε σε αυτο το ρυθμο. Γ@μησι στη βαζελα τωρα.
Τα κατάφεραν στο τελευταίο 3λεπτο να χάσουν το παιχνίδι τα όρτοντοξ μπάδερς, ενώ πήγαιναν τάπα.
Αφού δε παίζουν άμυνα κ για πόση ώρα δε μπορούσαν να βάλουν καλαθι
έκατσε κ σήμερα στον βαζελο να ναι το γήπεδο εκκλησία
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο σπίκερ τι έπαθε και μπούκωσε, τον πνίγουν Σέρβοι με κασκόλ;;
Faithful (01-11-24)
Η μετάδοση είναι εμετική μιλάμε
αυτοκτονία του αστέρα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλά τι έκανε ο Σφαιρόπουλος ρε;;;;; Είχε όλη την επίθεση γι' αυτόν και την πήγε τη μπάλα μπροστά να κάνει επίθεση 14'';;;;; Γιατί, για να δώσει χρόνο και στον βάζελο;;; ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ??
chainsaw (01-11-24), pirateeeeeee (01-11-24)
ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΡΕ
Ρε τι έκανε ο Σφαιρόπουλος μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος;;; Γιατί να πας τη μπάλα μπροστά για επίθεση 14'' όταν έχει 23'' σύνολο και είναι 77-77;;;;
Εδώ είχε μέσα Κανααν και πήρε το σουτ ο Μιλος ρε
Άκυρο, το ξαναείδα τώρα. Μάλλον ο Αταμάν το έχει πάρει μετά από φάουλ που έκαναν. Δικό μου λάθος.
Γενικα η επιθεση του Ερυθρου στα τελευταια λεπτα ηταν τρικυμια. Ο Κοντουλης ο Ντος Σαντους τους ειχε κανει πουτανα με τα μπασιματα του και τον ειχαν στο τελος να πασαρει στον μαρκαρισμενο Νεντοβιτς και να καθεται να κοιταει. Ο Κωστακης τον μαρκαρε. Ημαρτον δηλαδη.
Γαμηστε τους, ξεκωλιάστε τους, ξεφτιλίστε τους.
jonk (08-11-24)
Εχουν πολύ πλάκα τα βαζελακια που γκαρίζουν βγάζουν ολο το κόμπλεξ της αλογόπουτσας που τρώνε σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα.
το παρκε ειναι για τον πουτσο τελειως
ασχημο πολυ ρε φιλε δε μπορουν να του αλλαξουν το γραφικο?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ντορσει;;;;
Μια φορά ρε φίλε να πάρει ταιμ αουτ πριν μας πάρουν την διαφορά. Μια φορά γαμω το κεφάλι του
Γεύτηκαν λίγο ψωλή Σασα στο τέλος
Bookmarks