Ναιιιιιιιιιι
Ο άλλος αφήνει μέσα Γκος και Φουρνιε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ναιιιιιιιιιι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Με θείο παρόντα δεν χάνεις ευρωπαϊκό. Να ήταν Ελλάδα να φοβόμουν.
Faithful (29-10-24)
Πολύ πολύ σημαντική νίκη
To παιχνίδι το πήρε η περσινή ομάδα. Χρειαζόμαστε ΔΟΥΛΕΙΑ, άρα ΥΠΟΜΟΝΗ! Το ταβάνι είναι πολύ ψηλό.
Τέλεια!!!
Μπράβο στα παιδιά και στο Τιμ. Γύρισαν από την κόλαση και κέρδισαν και με δέκα.
Ατομικά όλοι έδωσαν τα πάντα εκτός του Ράιτ, που όλο και περισσότερο νομίζω πως δεν κάνει για τον Ολυμπιακό.
(Δεν είμαι φαν του Μακ, αλλά πρέπει να μείνει στην ομάδα. Έχει αρχίδια ο τύπος.)
Το τιμ φάνηκε οτι έδινε χρόνο σε παίκτες, για να βρουν ρυθμό. Ο Αταμάν κέρδισε ματς με κλειστό ροτέισον, στηρίζοντας το παιχνίδι του στην περσινή καλή 5άδα και το ίδιο έκανε κι ο δικός μας. Έπαιξαν οι περσινοί και τα 2 φετινά πολυβόλα.
Ο Ράιτ δεν κάνει. Έχει προσόντα σωματικά, αλλά όχι την αντίληψη που πρέπει γι αυτό το επίπεδο.
Ο ΜακΚίσικ είναι αθληταράς. Ο πιο εκρηκτικός παίκτης στην Ευρώπη. Αν στην καριέρα του, είχε το σουτ που έχει στα πρώτα φετινά ματς, θα έπαιζε ΝΒΑ σαν βασικός. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αγωνιστικά, γιατί σωματικά γελάει με κάποιους κωμικούς, που τον λένε "γέρο".
ΥΓ. Ελπιζω να κατάλαβες την επιρροή του Φαλ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ.
Εκεί στο 5λεπτο με τα 3-4 απανωτά λάθη πήγα να περάσω μέσα απο την οθόνη.Λέω δεν γίνεται πάλι να βρουν τον γαμημένο τον τρόπο να χάσουν μόνοι τους.Η ομάδα έβγαλε επιτέλους χαρακτήρα και σοβαρότητα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.
AntonisPav (29-10-24)
μια χαρα. δεν γινοταν να διορθωθουμε σε λιγες μερες μεσα.δεν γινονται ετσι αυτα. θελει βημα βημα. ο μακισικ ειπε οτι εκαναν μιτινγκ μετα την ηττα απο τον βαζελο και συζητησαν.
στην αμυνα ηταν πολυ συγκεντρωμενοι παρα την νευρικοτητα που ειχαμε.
ψυχολογικη ενεση οι νικες να συνεχισουμε
hang your demons
Du3lisT (29-10-24)
redbaron (29-10-24)
Ίσως με κάποια τέτοια μεγάλα αποτελέσματα να μπορεί να αλλάξει αυτό.Να καταλάβουν λίγο οτι υπάρχει και το σενάριο της νίκης και οτι δεν είναι καταδικασμένοι στην ήττα κάθε φορά που γίνεται ντέρμπι στο τέλος.Δεν ξέρω αν θυμάσαι κάποια φάση εκεί πριν απο το πεντάλεπτο που είμασταν στο +5 και ο Πίτερς βρέθηκε μόνος του έξω απο τη γραμμή,και αντί να σουτάρει μπήκε μέσα έκανε μια πάσα και χάθηκε η επίθεση.Καλός σουτέρ της Ρεάλ για παράδειγμα δεν υπήρχε περίπτωση να το σκεφτεί δεύτερη φορά εκει πέρα.
Du3lisT (29-10-24)
Μπράβο στην ομάδα. Θέλουμε όμως πολύ δουλειά ακόμα αλλά κυρίως ηρεμία και ψυχραιμία!!
και επιτελους ο Μαπρτζωκας ανακατευει την τραπουλα και δεν παει με τε εξελακια μεχρι το τελος. Μιλαμε για ενα παιχνιδι οπου ο βιλντοζα επαιξε λιγο και ο ντορσευ καθολου.
hang your demons
redbaron (30-10-24)
Τελικα ο Μπαρτζωκας να φυγει η να μη φυγει? με εχετε μπερδεψει ναουμε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks