το καλυτερο για ολους ειναι να παει δανεικος οπως και θα παει. και να παιζει και να ειναι ευχαριστημενος και να μην εχουμε θεμα εμεις με την γκρινια και ν ααποφορτιστουμε. το καλοκαιρι θα ξαναρθει σε καλυτερες συνθηκες γι αυτον.
Πάει ο Πετρουσεφ, δανεικός λέει στον Ερυθρό.
Για μενα επική μαλακια.
Ας μείνουμε με τον σοφτ Πιτερς
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
το καλυτερο για ολους ειναι να παει δανεικος οπως και θα παει. και να παιζει και να ειναι ευχαριστημενος και να μην εχουμε θεμα εμεις με την γκρινια και ν ααποφορτιστουμε. το καλοκαιρι θα ξαναρθει σε καλυτερες συνθηκες γι αυτον.
hang your demons
Gtakis (23-10-24)
Πολύ δύσκολο το βλέπω να ξανάρθει.
Δυστυχώς το τιμ απέτυχε στη διαχείριση του
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
δανεικος παει. εφοσον παιξει βασικος και αποδειξει το ταλεντο του θα ξαναρθει. ο πητερς πιθανον να φυγει το καλοκαιρι.
hang your demons
Το λογικό κάνει η διοίκηση και ο κόουτς, Μαργαρίτα.
Ας πάει να παίξει παραπάνω στα αδέλφια και το καλοκαίρι γυρίζει πίσω με περισσότερη συμμετοχή, αφού λογικά ο Πίτερς θα φύγει, ο Μακ τελειώνει το συμβόλαιο του, ο Ράιτ, όπως πάει, βλέπω να παίρνει πόδι κλπ.
Συμφωνώ πως ο Φίλιππος δεν πρέπει με τίποτα να χαθεί. Έχει ψηλό ταβάνι.
Δεν φάνηκε πάντως ότι έχει σωστή νοοτροπία το παιδί. Αντί να προσδώσει για να δείξει την αξία του, έπαιξε επίτηδες χάλια για να τον δώσουν δανεικό.
Δε θα παρακαλάμε κιόλας 22αχρονες βεντέτες. Και εγώ θέλω να γυρίσει, αλλά προς το παρόν δε γινόταν αλλιως. Να φύγει ο Πίτερς το καλοκαίρι
Γιατί γινόταν να φύγει ο Πετρουσεφ κ όχι ο Πιτερς δλδ?
24 χρόνων με τόσο ταλέντο είναι λογικό να θέλει να παίζει. Μιλάμε για παίχτη με ρόλο στην εθνική Σερβίας.
Πέρυσι είχες ανάγκη τον Πιτερς για το σουτ του, φέτος με Σάσα δε σου λείπει σουτ. Ο Φιλιπ έδινε στοιχεία που δεν είχες στο 4, και πολύ σημαντικό ότι κάλυπτε 2 θεσεις.
Μα, δε διαλεξε η ομαδα ποιον θα κρατησει. Και τους 2 θα κραταγε και θα επαιζε αυτος που θα ειχε την καλυτερη εικονα στις προπονησεις. Ο Πιτερς δεν ειχε προβλημα να παιζει 5λεπτα και 10λεπτα. Ο Σερβος ειχε και δεν εδινε τον καλυτερο εαυτο του. Οχι τωρα. Απο το καλοκαιρι κιολας... Δε φταιει η ομαδα σε αυτο.
Τελοσπαντων. Δεν υπαρχει λογος να το κουραζουμε. Ο παικτης δε χαθηκε οριστικα. Θα δουμε το καλοκαιρι τι θα γινει. Αυτο που θα πρεπει να μας απασχολει ειναι το, αν θα βελτιωθει ο Ραιτ. Γιατι ειναι μαθηματικα βεβαια οτι ο Φαλ και ο Μιλουτινοφ δε θα βγαλουν ολη τη σεζον υγιης.
Faithful (23-10-24)
Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά. Πάμε να δούμε κάποια facts, για να μη γράφουμε μαλακίες για Μπαρτζώκα και τρώγεστε με τα ρούχα σας!
Ο Πετρούσεφ κολλάει περισσότερο στο ροστερ απ' τον Πίτερς.
Ο Πετρούσεφ έχει μεγαλύτερο ταβάνι απ' τον Πίτερς.
Δε θα άλλαζε ΤΙΠΟΤΑ στο ροτέισον του Ολυμπιακού, αν έφευγε ο Πίτερς. Ο Πετρούσεφ θα εξακολουθούσε να είναι πίσω από Σάσα και 4η επιλογή στα σεντερ.
Η ομάδα προτίμησε να κρατήσει έναν παίκτη που καλύπτει πρωτίστως το 4 και δευτερευόντως το 3 και όχι έναν άλλον που καλύπτει πρωτίστως το 4 και δευτερευόντως το 5, που έχει άλλες 3 επιλογές στη συγκεκριμένη θέση.
Για να πάρει ο Πετρούσεφ τον χρόνο συμμετοχής που θέλει, τουλάχιστον σε ομάδα Final 4, όπως ο Ολυμπιακός, θα έπρεπε να αποχωρήσουν ταυτόχρονα 2 παίκτες, ο Ράιτ κι ένας εκ των ΜακΚίσικ και Πίτερς.
Υπήρχαν 4 λύσεις.
- Να συνεχίσουμε ως έχουμε, με δυσαρεστημένους Πετρούσεφ και Πίτερς. Μάλιστα ο Πετρούσεφ, δε μας εγγυάται κανείς οτι δε θα έκανε κι άλλες αντιεπαγγελματικές εμφανίσεις.
- Να αποχωρήσουν ΜακΚισικ και Ράιτ, ωστε ο Πίτερς να είναι 3η επιλογή στο 3, πίσω από Φουρνιέ και Παπανικολάου και 3η επιλογή στο 4, πίσω από Σάσα και Πετρούσεφ. Τότε ο Πετρούσεφ, θα έχει ακριβώς τον ρόλο που έχει τώρα και τον Ολυμπιακό να χάνει τους δύο πιο αθλητικούς του παίκτες.
- Να αποχωρήσουν Πίτερς και Ράιτ, ο Πετρούσεφ να είναι 2η επιλογή στο 4 και 3η επιλογή στο 5.
- Να αποχωρήσει ο Πετρούσεφ, για να γλιτώσει τις πέτρες και το ξύλο σε επόμενο παιχνίδι, πχ με τον Παναθηναϊκό, που θα αφήνει τα ριμπαουντ και τους αντιπάλους να σκοράρουν.
Στα τσακίδια λοιπόν το μαλακισμένο, γιατί με τέτοιες συμπεριφορές, αμφιβάλλω αν θα τον εμπιστευτούν ομάδες, πλην του Παναθηναϊκού μελλοντικά.
Δεν έχει μεγάλη σημασία να αναλύσουμε εδώ την αγωνιστική αξία του Πετρούσεφ και να ψάχνουμε βάσει αυτών των συμπερασμάτων αν χωράει, ή όχι: Το έκρινε ο ίδιος, οριστικά και μάλλον και αμετάκλητα, για το μέλλον. Δεν έχει το νου του εδώ, ούτε για το μέλλον και όποιος καταλαβαίνει τα σημάδια από αντίστοιχους, είναι κλασσικός Κοστουρίτσας - δεν είναι θέμα ταλέντου.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πάντως δε νομίζω το επόμενο καλοκαίρι να είναι στο δικό του χέρι αν θα επιστρέψει.
Διαβαζουμε παλι οτι ο Μιλουτινοφ ειναι σε φοβερη σωματικη κατασταση, εχει χασει κιλα κλπ.
Αντε να δουμε. Την προηγουμενη φορα που διαβαζαμε κατι τετοιο, αντεξε ενα μηνα χωρις τραυματισμο.
Καλά - αρχίδια, πάλι βλέπω τέλη Νοεμβρίου να ξαναχρειάζεται χειρουργείο...
Όταν τα γράφουν κάτι τέτοια, ε, μόνο το αντίθετο συμβαίνει.
Πρόταση στον Biyombo ο Ερυθρός Αστέρας, για να αντικαταστήσει τον Μπολομπόι. Σεντερ, 32 χρονών, 2.03 υψος και 120 κιλά, περίπου 900 παιχνίδια στο ΝΒΑ, με 5 πόντους, 6 ριμπάουντ και περίπου 1.5 τάπες μέσο όρο.
Εμάς δεν μας έκανε...
Ο Μπολομποϊ ή ο άλλος;
Δεν έχει όνομα; Τί αγένεια...
Τραγικές επιστροφές έως τώρα και αργές αντιδράσεις στην αμυνα.
Αν ήταν εύστοχη η Μπάγερν, παίζει να χάναμε με 10 ήδη
Αυτός ο Ντόρσεϊ έχει καταντήσει χτίστης ρε πουστη μου....λες και οποίος έρχεται Ολυμπιακό έρχεται με ένα πηλοφόρι στην πλάτη...
Bookmarks