ΑΝΟΙΞΕ ΘΕΙΑ!
Η 5η θέση της Αγγλίας είναι bonus απ' το coefficient ranking του πρωταθλήματος. Τα 2 καλύτερα πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία φέτος) παίρνουν έξτρα θέση και βγάζουν 5. Αν η Άρσεναλ πάρει το Τσουλου και βγει 5η, μένει κενή η έξτρα θέση, και προηγείται στην σειρά το coefficient των πρωταθλημάτων, από αυτό των πρωταθλητών. Συνεπώς το δίνουν στον 6ο της Αγγλίας.
Αν βγει μέσα στην 4άδα, την θέση της την καλύπτει το coefficient ranking των πρωταθλητών (δηλαδή εμείς), γιατί την έξτρα θέση της Αγγλίας θα την έχει καλύψει ο 5ος, οπότε δεν μπορούν να βγάλουν 6ο γιατί θα είναι σαν διπλό μπόνους. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, σημασία έχει ότι εμείς δεν θέλουμε να σηκώσει Τσουλού η Άρσεναλ ή αν το κάνει, να βγει τουλάχιστον 4η.
ΑΝΟΙΞΕ ΘΕΙΑ!
Παρί γαμα παρί γαμα την Άρσεναλ την πουτανα
Εντάξει μιλάμε το φόρουμ έχει φάει γερη ζημιά
Επειδή γράφω εγώ μαλακιες ή επειδή δεν ανοίγουν οι σελίδες;
1-0 η Παρί, 2-0 σύνολο. Πάμε να το τελειώσουμε.
Κλείδωσε η league phase μάλλον μάγκες !!
Τέλος, πέρασε η Παρί. Let the party begin!
Paneas (08-05-25)
Σεντονι και επισημα. Βαγγελα ξηλωσου
hang your demons
Paneas (08-05-25)
Καλά ξεκινάμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κατσε εγω περιμενω τους ισολογισμους μας σε λιγο, εσοδα / εξοδα κλπ![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μην είσαι προπέτης ρε - εγώ ακόμα εδώ είμαι και ήμουν και ο μόνος που σας τους εξήγησε πριν ειπωθεί οτιδήποτε για τα ύστερα του Κόκκαλη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΜΠΙΤΣΙΖΖZ
Paneas (Χθες)
Λες κ ειμαστε ξερω γω οι avengers
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Για να μην ξεχνιομαστε: Παλι φετος ολες οι ευρωκουπες θα πανε στα χερια Ισπανων, Αγγλων, Ιταλων, Γαλλων, Γερμανων ή Πορτογαλων. Ποια ειναι η μοναδικη ομαδα που εχει σπασει τον κανονα; Μαντεψτε! Απιστευτο και ομως αληθινο!
Gtakis (Χθες), Nikolaos_Kokkinos (Χθες), panahs7 (Χθες)
Nikolaos_Kokkinos (Χθες)
chainsaw (Χθες)
Bookmarks