Ζλατανια απο τις λιγες!
Τι έβαλε ο αγγούρης ο Χάαλαντ!
Ζλατανια απο τις λιγες!
Η πιο άκυρη απόφαση πέναλτι στην ιστορία του ποδοσφαίρου και με VAR, μόλις δόθηκε εις βάρος της Ατλέτικο. Έχει κάνει πεντακάθαρα χέρι ο παίκτης της Λιλ και το έδωσε ανάποδα!!!! Απίστευτη απόφαση, απορούν όλοι τι έχουν δώσει οι κόρακες.
Βαλτο ρε πουστη λεβαντοφσκι τι χανεις
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ρε μλκς τι ομαδαρα έχει φτιάξει η Σπόρτινγκ
Φαντάσου να έπαιρνε και τον Ιωαννίδη...
Για εμένα, σταθερά στις καλύτερες ακαδημίες του κόσμου, από παλιά - πιο πάνω από Πόρτο και Μπενφίκα σίγουρα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η Λιβερπουλαρα παει τρενο φετος σε Αγγλια κι Ευρωπη. Θα τα σηκωσουμε ολα φετος.
Θα το σηκώσει ο Λαλά με τη Μπρέστ και θα τραβάμε τα βυζιά μας στο τέλος.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-01-25)
Οι νέοι μας, νίκησαν και στην Εσθονία την Ταλ και με δύο νίκες πέρασαν στην στην 3η φάση του ΤΛ νέων. Μπράβο στα παλικάρια μας, που και φέτος μπορούν να φτάσουν πολύ μακριά στη διοργάνωση.
Με ποιονα να πλακωθηκε αραγε ο Γκουαρντιολα μετα το 3-3?? Του κανανε την καραφλα του εμπριμε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ναι οντως το ειπε ειρωνικα στος αρδ που τον ρωταγανε, εγω πιστευω οτι ειναι γκομενοδουλεια
Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχε η εκπομπάρα του CBS, στο σημείο που η Scott, ο Henry και ο Carragher, απαγόρευσαν στον Richards να συμμετέχει στην ανάλυση για την Μπρεστ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κι άλλη πούτσα η Σίτι που πάει πλέον 22η και την επόμενη (προτελευταία) αγωνιστική παίζει με την 25η Παρί. Καλά πάει αυτό.
Χατ τρικ ο Παυλίδης σε μισή ώρα κόντρα στη Μπάρτσα. Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό.
Τι απίστευτη ματσάρα έγινε στη Λισαβόνα!! 4-5 η Μπάρτσα από 4-2!
Gtakis (21-01-25)
panahs7 (21-01-25)
Παραμένουμε φαβορί για το εισιτήριο στην ειδική βαθμολογία για απευθείας πρόκριση στη League Phase του επόμενου Τσουλου (με την προϋπόθεση ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα φυσικά). Αν κερδίσουμε την Κάραμπαγκ θα προσπεράσουμε τη Σαχτάρ, ενώ αν μπούμε 8άδα προσπερνάμε και την Ντιναμό με bonus πόντων.
Ούτως ή άλλως όμως, στα πρωταθλήματά τους, η Σαχτάρ είναι 3η στο -10 από την κορυφή (με παιχνίδι λιγότερο) και η Ντιναμό επίσης 3η στο -7. Μόνο την Ρέιντζερς δεν προλαβαίνουμε να φτάσουμε, αλλά πρέπει να γίνει θαύμα για να πάρει πρωτάθλημα στο -13 απ' τη Σέλτικ.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Bookmarks