Πως πηγαν τελικο αυτοι οι γκατζοληδες ρε μαλακες?
Αδικησαν τους εαυτους τους οι ιταλοι κοιμησμενοι μπηκαν τωρα τρεχα γυρευε. Μπορουν ομως αν παλεψουν.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πως πηγαν τελικο αυτοι οι γκατζοληδες ρε μαλακες?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Όσο νυχτώνει η πούτσα μεγαλώνει.
Σας το λεγα να τον παρουμε αυτον τον καβαρατσχελια κ μου λεγατε σουξου μουξου ναπουμε
70 εκατομμύρια κόστισε αυτός ρε, τι θα παίρναμε, τα παπούτσια του?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εμμμ που πανε οι αλλοι με Κιτρινομαυρα? Δεν τους εχει μιλησει κανεις για την γνωστη ευρωπαικη ομαδα αε6αρα?
Κοιταχτε εδω ο μαυραγοριτης ρε χαιρεται με τη δυστυχια των αλλωνονε
Εχει δικιο ο εκφωνητης μας γαμησαν τον τελικο η ιντερ που απεκλεισαν την Μπαρτσα. Θα βλεπαμε ματσαρα. Αντ αυτου ειδαμε τον πουτσο κλαιγανε.
Άρα η Παρί θα μας παραδώσει τα σκήπτρα του χρόνου τέτοια μέρα.
Nikolaos_Kokkinos (31-05-25)
Τι να κάνει και η Ίντερ.Λόγω περιορισμών του F.F.P αναγκάζονται να έχουν τον ίδιο κορμό εδώ και 4 χρόνια και να καταφεύγουν σε 37χρονους. Επί Ιντζάγκι απλά καλύπτεται η τρύπα που δημιπυργήθηκε από τον κόβιντ, στο μεταγραφικό παζάρι έχει θετικό ισοζύγιο αφού οι πωλήσεις ήταν κατά 100+ εκ/ρια υψηλότερες των αγορών της. Κάθε Κυριακή έπρεπε να φτύνει αίμα για να πάρει τον τίτλο στην Ιταλία, ενώ έπαιξε για 2η φορά την τελευταία 3ετία το μάξιμουμ των αγώνων αφού πάλι έφτασαν τελικό όπου έπαιζαν.
Απέναντι είχε μια φρέσκια ΠΣΖ η οποία με κάποιο μαγικό τρόπο αγόρασε πολλά αστέρια πανάκριβα, πλήρωσε τα συμβόλαιά τους για χρόνια (και μιλάμε για κάποια από τα υψηλότερα στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου), τους έχασε είτε τζάμπα είτε για ένα ποσοστό του ποσού αγοράς τους, παρέμενε σταθερά στους πιο λαρτζ αγοραστές και κατάφερε(;) να μην έχει τρεξίματα με το F.F.P.. Τίποτα το ύποπτο εδώ. Ταυτόχρονα είχε εξασφαλισμένο τίτλο από τη 10η αγωνιστική ουσιαστικά αφού το επίπεδο στη Γαλλία είναι πολύ χαμηλότερο.
Η Σίτυ γλίτωσε τον αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ λόγω αδράνειας που επέτρεψε την παραγραφή των ατασθαλειών που αποδεδειγμένα έπραξε και έπειτα κέρδισε 2 φορές το Τσάμπιονς Λιγκ, επομένως η σημερινή κατάκτηση από την ΠΣΖ δεν είναι η πιο "μαύρη" στην ιστορία του θεσμού, αλλά είναι πολύ κοντά.
chainsaw (01-06-25)
Ισχύει αν και το -10 που τους έριξες είναι υπερβολικό.
Δεν είναι τόσο ότι τη λυπήθηκα την Ίντερ, άλλωστε κι αυτή κάποτε εκμεταλλεύτηκε το ρόλο του Μοράτι στην TIM για να γλιτώσει από τις τιμωρίες για τα στημένα και χάρη σε αυτό έχτισε δυναστεία στην Ιταλία και κατάφερε να πάρει και Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως θα ακούσουμε πολλά για το πόσο ουάου προπονητής είναι ο Ενρίκε που πήρε την Παρί "χωρίς αστέρια", και πόσο λούζερ ήταν φέτος ο Ιντζάγκι που μας στέρησε τον καλό τον τελικό με την Μπαρτσελόνα. Υπό τις συνθήκες που έχει βρει στην Ίντερ, Φλικ και Ενρίκε δεν έβγαζαν ούτε δίμηνο.
chainsaw (01-06-25), Nikolaos_Kokkinos (01-06-25)
Το Μόναχο λέει δίνει κούπα πάντα σε πρωτάρα. Φόρεστ, Μαρσέιγ, Ντόρτμουντ, Τσέλσι και τώρα Παρί.
Χρονιά μπασκετικού Ολυμπιακού έχει κάνει η Ίντερ.
Gtakis (01-06-25), Nikolaos_Kokkinos (01-06-25)
Bookmarks