Το εσωτερικό, έχει ταβάνι στην γωνία. Το εξωτερικό μπορεί να πιάσει και τις 90 μοίρες και σίγουρα μπορεί να είναι πιο δυνατό...
Το εσωτερικό, έχει ταβάνι στην γωνία. Το εξωτερικό μπορεί να πιάσει και τις 90 μοίρες και σίγουρα μπορεί να είναι πιο δυνατό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (08-04-25)
Είναι τρομερό ότι δεν υπάρχει ούτε ένας σύγχρονος παίκτης που να χτυπάει τα φάουλ με το εξωτερικό. Είναι μακράν καλύτερες εκτελέσεις αν περάσει η μπάλα. Αλλά θα μου πεις τί να βρεθεί, τα λέγαμε και προχθές. Πλέον κάνουν καριέρα μόνο οι αθλητές, δεν υπάρχουν "μαστόρια" παλαιάς κοπής.
Nikolaos_Kokkinos (08-04-25)
Το ελεγε κ ο Κροιφ οτι παλια σουταρανε κ με τα 2 ποδια και με κουντεπιε και με εσωτερικο κ με εξωτερικο το ιδιο καλα. Τελειωσανε αυτα, πανε. Ρε ο Ζουνινιο δεν θα εκανε καριερα θα του λεγανε οτι δε μαρκαρει. Ποιος Ζουνινιο μακρια πηγα, η εθνικη Γαλλιας του ζινταν δεν θα επαιζε μπαλα στο 2020 θα κανανε αλλες δουλειες.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μεσοβδόμαδα σφραγίζουμε και την League Phase. Θέλουμε:
- Αποκλεισμό Ντόρτμουντ
- Αποκλεισμό Άστον Βίλλα
- Να μην κερδίσει η Μπόντο την Λάτσιο
Τρομερά πράγματα στο Βίλα Παρκ, η Παρί ήταν 0-2 και σύνολο 1-5 και η Βίλα το έχει γυρίσει σε 3-2!! Και τώρα έβγαλε ένα απίστευτο ο Ντοναρούμα για να γινόταν 4-2 για παράταση!
Τέλος και η Μπόντο, έχασε 2-0 και πάει παράταση. Υπάρχει και 4ο σενάριο όμως που δεν το πήραν χαμπάρι οι αρδ, ευτυχώς υπάρχει το football meets data. Δεν θέλουμε να σηκώσει Τσουλου η Άρσεναλ και να τερματίσει εκτός 4αδας.
Είναι στο +8 από την 5η θέση και μένουν 6 παιχνίδια. Θεωρητικά με 2-3 νίκες τελειώνει και αυτό, πρέπει να γίνουν όργια για να μην είμαστε στη League Phase πλέον. Νομίζω ο θείος μπορεί να αρχίσει να ετοιμάζει την προετοιμασία με την ησυχία του.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 18-04-25 στις 02:08
Bookmarks