pirateeeeeee (12-02-25)
Σοκαριστικο το τραγουδι των Σκωτσεζων πριν τη σεντρα,μπραβο τους, ανατριχιασα ρε.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
pirateeeeeee (12-02-25)
Τι γκολάρα έβαλε ο Παυλίδης ρε
Πάει για παράταση η Λίβερπουλ με την παρι
VAR για την ακύρωση γκολ στη διαδικασία των πέναλτι πρώτη φορά βλέπω. Και φυσικά είναι υπέρ της πούτα μάντρε, αυτό το σίχαμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου απέναντι στη συμπολίτισσά της ατλέτι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (13-03-25)
Εγώ δεν είδα πάντως να χτυπάει στο άλλο πόδι κι απ' ότι φαίνεται ούτε ο σπίκερ. Πού το είδαν αυτοί δεν ξέρω.
differance (12-03-25), Nikolaos_Kokkinos (13-03-25)
Η μαφία της Ρεάλ βασιλεύει. Τέτοια εγκληματική αθλητική οργάνωση δεν έχω ξαναδεί. Έρευνα έδειξε (ψάξτε το) πως αν υπήρχε var η Ρεάλ δεν θα είχε όχι 15 αλλά ούτε 5 κατακτήσεις του ΤΛ. Αν ήμουν οπαδός των ιστορικών και πολύ αδικημένων τοπ αγγλικών ομάδων ή της Μπάγερν θα είχα πάθει εγκεφαλικό.
Nikolaos_Kokkinos (13-03-25)
Paneas (13-03-25)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
differance (13-03-25), panahs7 (13-03-25), Paneas (13-03-25)
Δείτε τι χρήματα πήραν οι ομάδες που αποκλείστηκαν. Του χρόνου αλλάζουμε επίπεδο με τέτοια λεφτά, πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν δυνατές μεταγραφές, ελπίζω να μην αρχίσει τα τρελά του ο θείος πάλι και να θέλει παίκτες που πρεσάρουν μόνο.
![]()
Αφήνω μια εικόνα απ' το κοντινό μέλλον, μην ενοχλείστε.
![]()
δεν υπαρχει ουτε μια έυκολη. ακομα και απο το 4ο γκρουπ. οχι στο λακο με τα κωλοδαχτυλα αλλα στον λακο με τις πουτσες θα παμε να πεσουμε.
θελουμε σοβαρη ενισχυση ακομα και σε θεσεις που νομιζουμε οτι ειμαστε κομπλε, οχι μονο στα εξτρεμ. αλλο το περσινο κοφερενς αλλο το ελληνικο πρωταθλημα και αλλο το επερχομενο τσουλου. θα χει πουτσα και ξυλο.
καποιος να πει στο θειο οτι εδω δεν χωρανε αλχημειες και μαγικα και στον Μαρινακη οτι με πορδες δεν βαφεις αυγα.
hang your demons
panahs7 (07-04-25)
Θελεις 2 βασικα εξτρεμ γκαραντι. Εγω λεω κι εναν βασικο μεσο ακομα. Μετα να δουμε τι θα γινει με τον Καρμο (αν θα μεινει ή οχι) ο οποιος ομως ετσι κι αλλιως ηταν κακιστος φετος, οποτε ισως να θες κι ενα καλο σεντερ μπακ ακομα.
Επισης δε ξερουμε σε τι κατασταση θα ειναι κι ο Ελ Κααμπι του χρονου (ενα χρονο μεγαλυτερος...).
Εκτος απο Κωστουλα και Μουζακιτη δεν ειδαμε κανεναν αλλον απο τους ταλαντουχους πιτσιρικαδες φετος. Μπορει να μας βγει κι αλλο διαμαντακι απο εκει. Αν φαει κανενα 3μπαλο η κουλα την Κυριακη και τελειωσει το πρωταθλημα ελπιζω να δουμε κι αλλους πιτσιρικαδες στα υπολοιπα παιχνιδια. Οχι αλλο Βελντε θειο!
Paneas (07-04-25)
Τι γκολάρα έβαλε ο λαουταρο ρε μλκς
Nikolaos_Kokkinos (08-04-25)
Και του Ράις, καλό ήταν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks