Δεν ήταν η μούρη μας για εκεί, ακόμα και όταν πήγαμε τις τελευταίες φορές...
Όταν ομάδες σαν τον Άρη, όπως παίζει τώρα, βγαίνουν έβδομες με το σπαθί τους επειδή έχει έξι καλύτερους από πάνω, θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.
εννοειται!! εχει κατι ομαδες που θα σε ξεκωλιασουν για πλακα.
αν παμε ποτε ξανα ομιλους τσουλου εκει πρεπει ο χοντρος οχι απλα να βαλει το χερι στην τσεπη βαθια αλλα να ξεσκισει ολες τις τσεπες του για να μπορεσουμε να σταθουμε. ουτε το διδυμο ρετσος - καρμο θα ειναι αρκετο. καλα με ορτεγκες και ανυπαρκτα εξτρεμ και σταμενο-ολιβειρες δεν στεκεσαι ουτε για αστειο.
θα μετραμε 3αρες μινιμουμ.
Fuck no politica
Δεν ήταν η μούρη μας για εκεί, ακόμα και όταν πήγαμε τις τελευταίες φορές...
Όταν ομάδες σαν τον Άρη, όπως παίζει τώρα, βγαίνουν έβδομες με το σπαθί τους επειδή έχει έξι καλύτερους από πάνω, θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν έχουμε και Κένυ Λαλά δεξί μπακ να ξεκινούσαμε με 2/2.
panahs7 (04-10-24)
Και όταν είχαμε, πάλι δεν προκόβαμε...
Εποχη αφησε αυτος ο παικταρας!
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Μας έμεινε ο Ανδρούτσος, που ήταν καλύτερος...
Σου ερχοταν εδω η φιναλιστ του τελικου CL και ετρωγε 6αρα....τι να λεμε τωρα.....Αλλα ειχες παιχταραδες τοτε, αυτοι εδω που εχουμε, ουτε για πατατακια στην εξεδρα......
Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν είχαμε παιχταράδες που ούτε καν μπορούσαμε να ονειρευτούμε ότι θα φορούσαν την ερυθρόλευκη - βλ. πχ. το avatar σου. Ουδέποτε όμως καταφέραμε να κάνουμε ένα αξιόμαχο σύνολο στην Ευρώπη. Ούτε όταν ξεκινούσαμε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων - βλ. την 6ρα στη Λεβερκούζεν.
Και να που, όχι μόνο κάναμε αξιόμαχο σύνολο, αλλά πήραμε και ευρωπαϊκό κύπελλο πέρσι με τους πατατάκηδες
Οπότε επανέρχεται το προαιώνιο ερώτημα - τι από τα 2 προτιμάμε? Παιχταράδες ή ομάδα???
Σε περίπτωση φυσικά που δε μπορούμε να τα έχουμε και τα 2
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-10-24)
δεν ειναι για ολους η αστον βιλα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
evang (02-10-24)
ρε αδερφε ειχαμε τον Ντεταρι και ειχε συμπαιχτη τον Καλογεροπουλο, αλλες εποχες δεν μπορουσες να στηριξεις αυτους τους παιχτες, οταν ηρθε ο Φουνες εκαναν ωραια πραγματα,.. Οσο για την εποχη Κοκκαλη καποιες ομαδες ειχαν πολυ potential,αλλα μας εφαγαν οι κλικες, η απροπονησια και το σνομπαρισμα στο κυπελλο OYEFA..........
Nikolaos_Kokkinos (02-10-24)
που πατε ρε γατακια γερμανοι χωρις μαροκινο φορ
Πρέπει βέβαια η ομοσπονδία να κάνει ένα τρικ, να εξαιρέσει στην συνολική διαφορά τερμάτων αυτά που πετυχαίνουν οι ομάδες των δύο πρώτων γκρούπ στα παιχνίδια με τις ομάδες ειδικά του τελευταίου σαν κριτήριο για τις ισοβαθμίες μεταξύ τους, γιατί αυτό που κάνουν είναι να δίνουν κίνητρα για φόνο...
evang (03-10-24)
Εμένα μου αρέσει αυτό. Πάντα με εκνευριζε ο "σεβασμός".
Να τα κάνεις σε ισοδύναμους, ή κάπου εκεί κοντά στα μέτρα σου, τέλος πάντων - όχι στους εξοδούχους του ΠΙΚΠΑ...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-10-24), Nikolaos_Kokkinos (03-10-24)
Πάντως η λιλ κέρδισε την ρεαλ και η βίλα την μπαγερν. Για να καταλαβετε τι ομαδαρα είχαμε πέρσι.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-10-24)
Ή πόσο για τον πούτσο ομάδες έχουν η Μπάγερν, όταν ο αντίπαλος δεν είναι του χεριού τους που έλεγα μόλις εγώ και η Ρεάλ που κάνει για τον πούτσο καβάλα μεταγραφές που έλεγες μόλις εσύ...
Bookmarks