Αερικό7 (22-08-24), Nikolaos_Kokkinos (07-12-24), Paneas (22-08-24), SOAD37 (23-08-24)
Έτσι να ανοίξει όπως πρέπει και το θέμα της νέας σεζόν! ΚΑΥΛΩΣΤΕ!
Θέλω να προκριθεί ο βάζελος για να βλέπουν το intro συνέχεια.
Αερικό7 (22-08-24), Nikolaos_Kokkinos (07-12-24), Paneas (22-08-24), SOAD37 (23-08-24)
Με τέτοιο κώλο που έχει ο βάζελος σίγουρα θα του πέσει το καφενείο η Σάμροκ που έφαγε 6 γκολ σύνολο απ' τον Μπαοκ. Μιλάμε για ερασιτέχνες, στην Ελλάδα θα ήταν στη Γ'.
Γενικότερα μιλάμε για εξαιρετικά ποιο εύκολη διοργάνωση με το καινούριο φορμάτ που δεν θα έχει αποκλεισμένους του γιουρόπα.
Αν εξαιρέσεις 2-3 ομάδες απο το Α γκρουπ δυναμικότητας όλες οι υπόλοιπες είναι τουλάχιστον βατές.
Paneas (30-08-24), pirateeeeeee (30-08-24)
Στο 5ο γκρουπ δυναμικότητας του Κόνφερενς μαζί με Μπατσκα Τοπολα, Γιαγκελονια κλπ. αυτοί που σνομπαρουν τη διοργάνωση
Τσέλσι, Φιορεντίνα, Μπετις, Κοπενγαχη, Μπασακσεχιρ και μετά το χάος.
Μα έχει καμία σημασία σε ποιο γκρουπ δυναμικότητας είσαι; Αποφεύγεις ομάδες από το δικό σου γκρουπ;
Δηλαδή εμείς δε θα κληρωθουμε με αντιπάλους από το δεύτερο γκρουπ;
Πάντως αντικειμενικά τώρα, δεν ξέρω γιατί κόψανε τον 3ο του Europa.
Το 70% των ομάδων στο φετινό Conference ειναι επιπέδου ημι-επαγγελματικές ομάδες κάτι που στα μάτια μου ρίχνει πολύ την διοργάνωση.
Και έτσι βέβαια, δεν παιζει να το πάρει σύντομα άλλη Ελληνική ομάδα. Υπάρχουν αυτές οι λίγες ομάδες που αποτελούν τα μεγαθήρια και δεν είναι όλοι Ολυμπιακός για να τους περάσουν.
Aυτο ηταν το ουεφα τις προηγουμενες δεκαετιες. Η διαφορα ειναι οτι στο κονφερενς συμμετεχουν οι 6 και 7οι απο τα μεγαλα πρωταθληματα, ενω στο ουεφα τοτε οι 4οι και οι 5οι. Πρωταθλητριες και δευτεραθλητριες ομαδες ευρωπαικων πρωταθληματων ειναι οι περισσοτερες απο αυτες τις ημι-επαγγελματικες ομαδες που λες. Καπου επρεπε να συμμετασχουν οι ομαδες απο πιο αδυναμες χωρες.
Παντως συμφωνως των ομαδων που λαμβανουν μερος, τα ποντακια ειναι ευκολα,και με μια καλη και σοβαρη ομαδα πας ψηλα........
Δεν θα υπάρξει "μετά".
Νομίζουν ότι επειδή το πήραμε εμείς αυτόματα είναι και κάτι εύκολο. Εγώ πάλι το περσινό θαύμα το χαρακτηρίζω, αντίστοιχο με την κατάκτηση του Euro από την Εθνική.
chainsaw (30-08-24), pirateeeeeee (30-08-24)
Ρε ούτε από την πρώτη φάση παίζει να μην περάσουν!
Εγώ κλαίω με τα άρθρα, ούτε στον τελικό να πέρναγαν... Ρε που έχει ξεπέσει αυτή η ομάδα;
Επίσης οι περισσότεροι έχουν την εντύπωση ότι μόνο από Chelsea κινδυνεύουν. Λογικά πιστεύουν ότι ομάδες όπως Ρεαλ Μπετις, Φιορεντινα, Κοπεγχάγη, Μπασακσεχιρ τις έχουν εύκολα.
Δεν ξέρω αν είτε άσχετοι με μπάλα είναι μερικοί ή απλά αν είναι βλαμμένοι.
Τίποτα απ τα δυο απλά πουλάνε σανό στα βαζέλια.
Βάλτε να δείτε την κλήρωση τώρα που θα δείχνει ολυμπιακό να σηκώνει κούπα
pirateeeeeee (30-08-24)
Τα βαζελακια βλέπουν την κλήρωση τώρα; 😂😂😂
Με τσελσι ο βάζελος
Bookmarks