Έβαλε ευρωπαικό κουστούμι και έδειξε χαρακτητρα ο βάζελος..
.. ναι έφαγε μόνο 3 (τρία)!!
Άντε γειά
Επρεπε να δεις τη φαση που εκανε στο μλαντενοβιτς οταν εφαγε την κοκκινη κινηση: Toν πηγαινε τρενακι απο πισω μεχρι να βγει και του εκανε "οξω ρε" με το χερι του![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikolaos_Kokkinos : 14-03-25 στις 12:45
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Έβαλε ευρωπαικό κουστούμι και έδειξε χαρακτητρα ο βάζελος..
.. ναι έφαγε μόνο 3 (τρία)!!
Άντε γειά
Μόλις είδα τα στιγμιότυπα του βαζελου. Και ένα έχω να πω..
..επιτέλους κάποιος έβγαλε τον Μπλαντενοβιτς έξω, καιρός ήταν με αυτόν τον προκλητικό
Nikolaos_Kokkinos (13-03-25)
Ευχομαστε στο φιλικο σωματειο της ευρωμπαναθας καλη επιστροφη απο Φλωρεντια. Ελπιζουμε να μην ετσουξε πολυ η πουτσα.
Nikolaos_Kokkinos (14-03-25)
Διάβασα o έρμος στα σάιτ ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν Panathinaikos, μπήκα όλο προσμονή να δω τα στιγμιότυπα και τι βλέπω; Κάτι ψευτοεπισκεψεις στην περιοχή της Φιορεντίνα με τον Ιωαννίδη που δεν κατέληξαν σε καθαρη εκτέλεση, ένα πέναλντι από το πουθενά για το 3-1 και ύστερα ούτε μια φάση μέχρι το τέλος του ματς! Μια ζωή τους γλύφει το σύστημα για να συνεχίσουν να υπάρχουν.
Τα έλεγα, μην το δέντρο κόμπο ότι έχει ήδη περάσει. Η πουτσα πήγε σύννεφο.
Άλλη μια μεγαλειώδης πορεία που ξεπέρασε πολλά μεγαθήρια που βρήκε στο δρόμο του
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Όπως?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Βικινγκουρ!
Δεν ήταν και πολύ μακριά πάντως να την πατήσουν οι βιόλα όπως οι άλλοι στη Μασσαλία...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (14-03-25)
Στη φάση του πέναλτι, απ' το τράβηγμα του έβγαλαν το πουτσάκι έξω του Ουνάι.
Αρνητής σώβρακου.
Bookmarks