Άνοιξε μωρη!!
Ρε το πρόβλημά του δεν ήταν η μπάλα που δεν ήξερε, ξέρω 'γω - γιατί και ο Κάμπιας, τί μπάλα ξέρει; Αυτός κάτι είχε στο κεφάλι του και η συγκέντρωσή του είχε πάει περίπατο - δεν χανόντουσαν αυτά που έχανε, άσε τα υπόλοιπα που του συνέβαιναν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Άνοιξε μωρη!!
Σου γράφω πάλι από ανάγκη...
... η ώρα 7:35 το απόγευμα
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (05-05-25)
..τον λιγο κωλο που χε μεινει
τους τον ξεπατωωωωσες και συυυυ...
![]()
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
Εδώ που τα λέμε, το να ήταν ο Κάμπιας, θα το υποψιαζόντανε και δεν θα έδειχνε και πόσο για τον πούτσο ήντουσαν τελικά...
Nikolaos_Kokkinos (05-05-25)
Ησαντο
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
giovanni#10 (06-05-25)
Εσύ πας πολύ πιο πίσω...
Ράψτε του ανθρώπου το σορτσάκι ένα νούμερο μεγαλύτερο.
Ήθελε να το βάλει, πήγε με το ζόρι την πρώτη φορά, δεν τα κατάφερε για λίγο. Δεν είναι από αυτούς που περιμένουν πολύβ¦ το έχωσε με την δεύτερη.
Ήθελε να το βάλει, πήγε με το ζόρι την πρώτη φορά, δεν τα κατάφερε για λίγο. Δεν είναι από αυτούς που περιμένουν πολύ... Το έχωσε με την δεύτερη.
Ετοιμαστειτε πουστρακια θα σας σκισει τα πατουρια καλα αυτος φετος , λαγοι και κουλες θα τρεχετε στις μοδιστρες παλι.
Πολλά ψου-ψου ακούγονται γι' αυτόν και δε μ' αρέσει καθόλου πού πάει η δουλειά. Έχει πρόβλημα στη γάμπα λέει εδώ και 1 μήνα και οι γιατροί δε βρίσκουν κάτι. Είχε ζητήσει να πάει Ουκρανία να το δει σε δικό του γιατρό και ενώ ήταν να γυρίσει, ζήτησε πάλι έξτρα άδεια και του την έδωσαν. Αν γυρίσει τέλος βδομάδας και ζητάει να παίξει και μανουριάσει, ειδικά την Τετάρτη στο Τσουλου, θα φάει κάνα γαμωσταυρίδι. Αν στράβωσε που ήρθε ο Ταρέμι να μας το έλεγε νωρίτερα να βάζαμε κάναν άλλον στη λίστα.
Nikolaos_Kokkinos (09-09-25)
Ουτε εμενα.. μακαρι να κανουμε λαθος
Ο ταρεμι ήρθε 2 Σεπτεμβρίου. Αυτός είναι τραυματίας από 2 Αυγούστου ενώ θα έλειπε υποτίθεται μια εβδομάδα.
Προφανώς και δεν έχει σχέση με ταρεμι. Εξ άλλου μάλλιασε η γλώσσα μου να σας εξηγώ ότι ο Ιρανός δεν θα παίξει ποτέ μόνος του στην κορυφή αν είναι διαθέσιμος ένας από τους άλλους δύο γιατί απλά είναι μέτριος σε αυτό.
drizzt (10-09-25)
Δεν υπάρχει λόγος να καθόμαστε να ασχολούμαστε με σενάρια, ιδίως όταν τα σενάρια αυτά τα βγάζουν οι ίδιοι αξιόπιστοι τύποι που έπεσαν διάνα και φέτος στις μεταγραφές.
Μπορεί το παιδί να έχει μεγαλύτερο πρόβλημα στον τραυματισμό του από όσο εκτιμήθηκε αρχικά, ούτε πρώτη φορά θα είναι που συμβαίνει αυτό, ούτε τελευταία.
Και όπως είπε και ο Αντώνης λίγο πολύ μην το σκέφτεστε έτσι, ο Ταρεμι είναι όπως ήταν πέρσυ ο Κωστούλας, αυτός θεωρώ θα είναι ο ρόλος του στο ρόστερ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Paneas (10-09-25)
Έχουνε κόντρα.
drizzt (10-09-25)
Γιατί έβαλε τον Τζοβάνι μέσα.
drizzt (10-09-25)
Bookmarks