Για να γύρισε ο Κωστούλας κάτι έχει δει ο θείος.
Για να γύρισε ο Κωστούλας κάτι έχει δει ο θείος.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (27-09-24), Nikolaos_Kokkinos (27-09-24)
Πραγματι ως τωρα εχει δειξει οτι παιρνει γρηγορα χαμπαρια και δε μασαει.... και αποκλειεται να επαθε καταρρακτη απο τον Ιουνιο μεχρι τον Σεπτεμβριο..
Αφηστε τον ρε παιδια εκει στην ΠΑΕ τον ανρθωπο μια φορα να δουμε , σας παρακαλω δλδ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (27-09-24)
Δεν θέλει κανένας στη διοίκηση να διώξει προπονητή ρε - αφήστε τί ακούγεται... Δεν έχουν όρεξη να βγούνε στη γύρα να βρουν άλλον τζιχαντιστή να ανατιναχθεί στον ερυθρόλευκο πάγκο.
Όρθιο γαϊδούρι.
Nikolaos_Kokkinos (27-09-24)
Ειδικα τωρα που μεγαλωσε ακομα παραπανω η αξια μας σαν στοχος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Θα ηθελα αφου πανε ολα καλα με Ντανι Γκαρσια, ο επομενος που θα μας εξαναγκασει σε χειροκυβιστηση να εισαι εσυ Ουκρανικο θωρηκτο. Σωματικα προσοντα εχεις, ΞΥΠΝΑ.
Δεν θέλει ρε - τί νομίζεις γίνεται; Μας κάνει μούτρα;;;
η ενεργεια του στο γκολ που εβαλε με το βαζελο ειναι στα ορια της ονειρωξης
karalamanajic (16-01-25)
Τούτον εδώ θα ήθελα να τον δω και του χρόνου. Έχει απίστευτη δύναμη, το βλέπεις στην κόντρα με τους αμυντικούς και στη σωματοδομή του. Επίσης τελευταία δείχνει να ξεμπουκώνει και να εξελίσσεται σε φονιά και αυτός. Αν δεν ήταν ο Ελ Κααμπί μπροστά του θα είχε ήδη βρει καλύτερο ρυθμό και θα σκόραρε περισσότερο.
Du3lisT (27-02-25), Nikolaos_Kokkinos (27-02-25)
Το τανκ απ' την Ουκρανία, δε σταματιέται σωματικά, από κανέναν. Πολύ γρήγορος, πάρα πολύ δυνατός και πολλά καντάρια μπάλα! ΑΝ ήταν και φονιάς, όπως ο Κάμπιας, θα ήταν στη Ρεάλ.
Ο λόγος που έμεινε ήταν ακριβώς ότι και σωματικά είναι σε καλή κατάσταση και καλή κίνηση έχει, την υποδέχεται και τη μοιράζει μια χαρά την μπάλα, πρεσσάρει, αλλά έχει έναν δισταγμό στην τελική προσπάθεια τον οποίο ο κόοουτς φαίνεται ότι πιστεύει πως μπορεί να τον αποβάλει.
Το καλύτερο του παιχνίδι μέχρι στιγμής, νομίζω πως είναι επιτακτικό να πάρει παιχνίδια ειδικά τώρα που ο Ελ Καμπί δείχνει φυσιολογικά σημάδια κόπωσης και αυτό μόνο σε καλό θα μας βγεί,ο παίκτης είναι πολύ δυνατός και όσο γι'αυτό που λένε ότι δεν είναι εύστοχος και ότι έχασε αλλά τόσα σε κενη εστία έχω να απαντήσω πως κανένα φορ δεν θα σου βάλει όλες τις προσπάθειες που κάνει ακόμα και ο ΕλΚαμπι είναι φορές που θα χάσει μερικά πριν βάλει...
Nikolaos_Kokkinos (27-02-25)
Το καλο με αυτον φιλε ειναι οτι εκτος απο αυτα τα στοιχεια που που λετε εχει Και τεχνικη, ποσα χρονια εχουμε να το δουμε αυτο απο τοσο ψηλο παικτη? Το μυτακι στο 5ο γκολ στον βηματισμο απανω φαινεται ευκολο γκολ. ΔΕΝ ειναι ομως. Αν ηταν κ πιο προσεκτικος στις επιλογες του (εκει που εκβιαζει το σουτ απο πολυ μεγαλη γωνια ενω εχει ελευθερους συμπαικτε φατσα με το τερμα) η αν ειχε και την αποτελσματικοτητα του Εκ Κααμπι ε τοτε οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν θα επαιζε στη Ρεαλ με αυτα τα προσοντα πραγματι. Το ιδιο και ο Ζελσον.
Κάτσε να κοροϊδέψουμε λίγο ακόμα που τον κράτησαν και δεν έφεραν άμεσα τον μπετανκορ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εχει ακουσει πολλα το παλικαρι αλλα χτες βουλωσε πολυ κοσμο. Για εμενα κορυφαιος χτες μαζι με τον Ορτα. Μακαρι να συνεχισει ετσι.
Να δουμε πως θα παει τωρα και την Κυριακη στο δυσκολο παιχνιδι πρωταθληματος με την κουλα οπου δε θα εχουμε και τον Ελ Κααμπι διαθεσιμο.
Bookmarks