Σκόραρε και έτσι - μας κάνει...
Σκόραρε και έτσι - μας κάνει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καυλέουρας
Το 70% όσων έκανε στην Πολωνία, ας κάνει σε εμάς και θα τον αγαπήσουμε όσο και τον Κοντό. Τον πιστεύω αυτόν τον παίκτη και χαίρομαι που η αρχή του στην ομάδα είναι ενθαρρυντική για τη συνέχεια.
chainsaw (04-08-24)
Εγώ το πιο ενθαρρυντικό που είχα διαβάσει από την αρχή είναι (έχει γραφτεί κι εδώ νομίζω) κολλημένος τόσο με Ισπανία που έμαθε μόνος του ισπανικά και λέει δεν συζητούσε καμιά πρόταση εκτός Ισπανίας με εξαίρεση τον Ολυμπιακό σε μεγάλο βαθμό λόγο του θείου. Όταν ένας καλός παίκτης έρχεται καυλωμένος να παίξει και σε ομάδα με σοβαρό προπονητή μόνο καλά μπορεί να πάει αυτό
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έχει καγκουροπροφίλ γι'αυτό φοβόμαστε κάποιοι ότι θα βγει πατάτα. Βλέποντας τα χάιλάιτ του βέβαια, φαίνεται ότι το παιδι εχει ουσία στο παιχνίδι του και δεν είναι κουκουρούκου. Έχει καλά τελειώματα με πλασέ από τα πλάγια. Το πιο σημαντικό ειναι αυτό.
Θα περίμενα πάντως εφόσον έχει κόλλημα με την Ισπανία, να πάει σε κάποια ομάδα που παλευει για την σωτηρία στην Πριμέρα ή έστω σε κάποια καλή ομάδα της σεγκουντα. Θα μπορούσε θεωρητικά να βρει προτάσεις
Ειναι κ λιγο αερινος στην δρασκελια του, κ τρομερο σταματημα.κ αλλαγη κατευθυνσης. Μακαρι να ερθει κ ο κοντος και θα εχουμε δραματα στη σουπα λιγκ
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Γιατί εδώ αν δουλέψει και πάει καλά με το μεντιλιμπαρ και φανεί και στην Ευρώπη φαντάζομαι θεωρεί ότι θα χτυπήσει μετά καλή ισπανική ομάδα και όχι να παλεύει για τη σωτηρία.
Όταν βγήκε ο Έσσε, δεν τον ξαναείδαμε: Σύμπτωση;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αποκλείεται δηλαδή να κουράστηκε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τα είκοσι λεπτά που έπαιξε ενώ είχε βγει ο Έσε (49-69) κανέναν δεν είδαμε λίγο πολύ, η ομάδα είχε κάτσει έτσι κι αλλιώς.
Bookmarks