Για πείτε ρε περιληπτικά τι έγινε γιατί κοιμόμουν και εχασα...δεν λειτούργησε σήμερα η υπερκωλάρα της βαζελας ή δεν τους έδωσαν για πρώτη φορά πέναλτι που φαντάζομαι ζητούσαν σε όλο τον αγώνα;;;
Η Τασούλα άφαντη, δεν βγήκε για πρώτο σχόλιο. Προσπαθούν να τη συνεφέρουν μάλλον.![]()
Για πείτε ρε περιληπτικά τι έγινε γιατί κοιμόμουν και εχασα...δεν λειτούργησε σήμερα η υπερκωλάρα της βαζελας ή δεν τους έδωσαν για πρώτη φορά πέναλτι που φαντάζομαι ζητούσαν σε όλο τον αγώνα;;;
Γίνεται μια μακρινή μπαλιά απ' τη Λαμία, η μπάλα πάει οριακά με τη γραμμή του πλαγίου και δεν βγαίνει τελικά, ο Μαντσίνι πούτσα του έχει σταματήσει, τρέχει παίκτης της Λαμίας και τη μαζεύει και βγαίνει τετ α τετ. Και ο Μαντσίνι παίρνει μια μπάλα και την κλωτσάει προς τα εκεί. Και όπως μάθαμε σήμερα, αυτό με βάση τον κανονισμό είναι πέναλτι.
Μιλάμε για έπος, άλλο να στο λέμε, άλλο να το βλέπεις.
drizzt (23-02-25), Gtakis (23-02-25), Nikolaos_Kokkinos (23-02-25)
panahs7 (23-02-25)
Η Κούλα κατεβαίνει μισή στην Τρίπολη, όλους εκεί τους δήλωσε να εκτίσουν κάρτες. Για να δούμε πώς θα χάσουν τα σκουπίδια του Άκτορ σήμερα.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ: Tι εγινε σημερα τα ρουφηξες 2-2? Γιατι με εμας το επαιζες μπουφον,ακου λοιπον τι σου ευχομαι:
Σου ευχομαι μεταγραφη και κλεισιμο καριερας σε ομαδες Γ Εθνικης, να βολοδερνεις δανεικος απο το ενας χωριο στο αλλο , εκει που σε καθε ημιχρονο μπουκαρουν μεσα οπαδοι και παιζουν μπουνιες με τους παικτες.
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
Kαι ομως βγηκε... βγηκε κ ειπε το εξης Επικο: "E ενταξει ετσι κ αλλιως δεν ειχαμε πολλες πιθανοτητες για το πρωταθλημα, το ειχα πει εξ αρχης οτι ο Ολυμπιακος ειναι το φαβορι"¨....
Ετσι ειναι ομως, οταν σε εχουν χιλιογαμησει απο ολες τις τρυπες τι ντροπη να εχεις?
Επισης απορω πως γινεται επισημα να δηλωνει στησιμο κληρωσεων απο την Ουεφα και να μην εχει κυρωσεις απο καποιο αρμοδιο οργανο να τους γαμησουνε τα σπιτια????
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
Kαι ομως βγηκε... βγηκε κ ειπε το εξης Επικο: "E ενταξει ετσι κ αλλιως δεν ειχαμε πολλες πιθανοτητες για το πρωταθλημα, το ειχα πει εξ αρχης οτι ο Ολυμπιακος ειναι το φαβορι"¨....
Ετσι ειναι ομως, οταν σε εχουν χιλιογαμησει απο ολες τις τρυπες τι ντροπη να εχεις?
Επισης απορω πως γινεται επισημα να δηλωνει στησιμο κληρωσεων απο την Ουεφα και να μην εχει κυρωσεις απο καποιο αρμοδιο οργανο να τους γαμησουνε τα σπιτια????
Όπως σας είπα στον αγώνα κυπέλλου, η νίκη - αποκλεισμός θα μας έφερνε πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Η εσωστρέφεια τους κατέστρεψε πάνω που είχαν συμμαζευτεί.
Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και για την Αεκ την Τετάρτη και ακόμη περισσότερο μιας και αυτοί έχουν ακόμη μεγαλύτερη εσωστρέφεια έτοιμη να εκραγεί
Στην αποστολή για αύριο Ρέτσος και Τσικίνιο, αν και δεν νομίζω να τους ξεκινήσει ο θείος.
Nikolaos_Kokkinos (01-03-25)
Πιστεύω ότι αύριο ο θείος θα πάει πολύ επιφυλακτικά άσχετα αν δεν μας έχει συνηθίσει ιδιαίτερα μιας και δεν θα θέλει να ρισκάρει με τόσο βεβαρυμένο πρόγραμμα...
Το θέμα είναι και τι θα κάνει ο Βένγκα. Αν παίξουν με ίδια τακτική δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι ο Μέντι, θα φάνε τρία.
Βασικά όπως και να παίξει η Κούλα, εγώ νομίζω πως πρέπει πάντα να πιέζουμε τα μπακ της γιατί εκεί έχει μεγάλη αδυναμία. Αν αυτό τους κάνει να παίξουν πιο άμεσα και με μακρινές μπαλιές πρέπει να ανταποκριθούμε, αλλά όχι να μας κάνει να σταματίσουμε την πίεση. Έτσι το βλέπω.
Πρόγραμμα πλέι-ωχ:
1η αγωνιστική
- ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
2η αγωνιστική
- Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
- ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
3η αγωνιστική
- Ολυμπιακός - ΑΕΚ
- Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
4η αγωνιστική
- ΑΕΚ - Ολυμπιακός
- ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
5η αγωνιστική
- ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
- Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
6η αγωνιστική
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
- ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Netscape (12-03-25)
O μόνος τρόπος να χάναμε το πρωτάθλημα, θα ήταν να τα κανόνιζαν οι άλλοι μεταξύ τους και να αφηναν την ΑΕΚ ή το βαζελο να πάρουν όλα τα ματς μεσα-εξω.
Και εμείς να είχαμε τραυματισμούς φυσικά και παίκτες ντεφορμε. Σαν σύνολο είμαστε μια σκάλα πάνω από όλους.
Netscape (12-03-25)
Μια σημαντική είδηση προέκυψε από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Stoiximan Super League που έλαβε χώρα την Τετάρτη (12/3) το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε γνωστό με τοποθέτησή του στα μέλη της Λίγκας, πως εξασφάλισε τετραετές τηλεοπτικό συμβόλαιο για τις 9 ομάδες πλην του Big 5, το οποίο είναι το μεγαλύτερο της ιστορίας τους.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Πάλι μάγκες σας έκανε πουτάνες ο Βαγγέλας. Ας δώσουν τώρα και τα 2 τσουτσέκια τα 5 εκατομμύρια που έταζαν στους μικρούς, για να τον φάνε πάλι από πρόεδρο. Έλα για πάμε, όχι μόνο λόγια.
Paneas (12-03-25)
Bookmarks