drizzt (15-02-25), giovanni#10 (15-02-25), panahs7 (15-02-25)
drizzt (15-02-25), giovanni#10 (15-02-25), panahs7 (15-02-25)
Next..
Έχω κανένα μήνα να ρίξω tyn σε σελίδα. Μήπως εσείς κάτι έχετε και τρώνε κόλλημα οι προηγούμενες;;;
Δίκιο έχει ο Αντώνης - δεν βρήκαμε τον μήνα που τρέφει τους 11 και κυρίως, δεν πάτε για μεταγραφή, για να μετράμε στατιστικά εδώ πέρα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Θα σε ταράξω, αλλά τους πρώτους 6 βαθμούς στην Ευρώπη φέτος, τους πήρες με εμένα, όπως και το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς... από τα γεγονότα αυτά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Netscape (15-02-25), Nikolaos_Kokkinos (15-02-25)
Καλά τον είδαμε τελικά και τον flessanto με τον Αστέρα. Μας υποχρέωσε!!
Η άμυνα της Κούλας είναι τσίρκο και οι άχρηστοι οι Ατρόμητοι δεν μπορούν να της κάνουν φάση. Άντε βρε γαμίδια παίξτε λίγο.
Το πήρε στο 90+4 η ΑΕΚ, στο 89 ο ρεφ έπνιξε πεντακάθαρο πέναλτι που έκανε ο Ρότα στον Φαν Φερτ.
Άντε γαμηθείτε γίδια γαμώ τον Ατρόμητο σας.
Εντωμεταξύ όλες αυτές οι κωλοομάδες μόνο με εμάς κάνουν τα πάντα για το Χ.1-1 μέχρι το 94 και δεν έχουν κάνει μισό δευτερόλεπτο καθυστέρηση.Δεν λέω οτι αυτό είναι το σωστό να κάνουν αλλά με εμάς όποιος δεν χάνει στο τελευταίο μισάωρο δεν αφήνει ούτε 15 λεπτά μπάλας να παιχτεί.
Nikolaos_Kokkinos (15-02-25)
Η μαρθα βουρτση των ελληνικων γηοεδων εχει αστερα και αρη εξω, και εμας μεσα. Με +9 θα παμε στα πλέι-οφ
Τώρα δεν έχει παράγκα για το πέναλτι στον Φαν Βερτ, είναι απλά Σάββατο. Αν ήταν σε εμάς, θα είχαν σηκώσει 3 άρθρα για στημένα.
Μουνοπανα τι να πει κανείς
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καμαρώστε άμυνα στο τελευταίο λεπτό, όταν κάνει κάθετη κίνηση στα δεξιά ο Κοϊτά. Δεν υπάρχει κανένας να μαρκάρει! Θα το έκανε ποτέ αυτό κανένα από τα μπουρδέλα που κλείνονται με εμάς στην άμυνα για να πάρουν βαθμό; Επίσης το παπάρι ο Γκαρσία ούτε αναφορά στη φάση του Φαν Βερτ, σαν να μην έγινε για την ομάδα του.
![]()
Κλασικά μωρέ τώρα θα τους μάθουμε; Γαμω τον ατρόμητο σας.
Καλά οι βάζελοι πλακώθηκαν μεταξύ τους έξω απ το οακα;
Γκολ η Λαμία στον βάζελο με το καλημέρα. Ληξτο
Παιξτε τα σπιτια σας σε κερδισμενο πεναλτυ ιωαννιδης.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks