Για αυτό κάποιες ομάδες θα είναι για πάντα μικρές !! Τα χούγια, οι συνήθειες και οι υποχρεώσεις δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε να αλλάξουν.
Πάμε γερά αύριο
Nikolaos_Kokkinos (01-02-25)
Αυτό το σκουπίδι που βγήκε και λέει πάλι για παράγκα του Ολυμπιακού, θα το αφήσουμε πολύ ακόμα να κρύβεται στα φουστάνια των αφεντικών του; Γιατί δεν κινείται νομικά η ΠΑΕ;;
Τρίποντο για κούπα λέει το gazzetta ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Nikolaos_Kokkinos (01-02-25)
Οσοι είμαστε μέλη του Ολυμπιακου μπορούμε να μαζευτούμε να του κάνουμε μυνηση ξερωγω; Χαχαχαχα να μας αποδείξει αυτά που λέει ρε παιδί μου.
Εντωμεταξυ την προηγούμενη βδομάδα έλεγε ότι δεν αντέχουμε το var. Τελικά αυτός το αντέχει το var;
Καλός είναι και ο Άσσος στην Τούμπα, μόνο διπλό δεν θέλουμε. Μη σας πω είναι και καλύτερος γιατί αυξάνει κατά 1 βαθμό την διαφορά απ' τον 3ο. Καλύτερα να έχει ελπίδες και ο Μπαοκ για 2η θέση που βγάζει Τσουλού, ώστε να τους χτυπήσει τους άλλους 2 στα playoffs.
chainsaw (02-02-25)
Τι πήγε κι έκανε το γίδι του Μπαοκ ρε; Θα φάνε κόκκινη τώρα και τέλος.
--edit--
Τίποτα εντάξει. Πάντως δεν υπάρχει Μπαοκ στο γήπεδο.
Φαινόταν ότι έρχεται. Το γκολ της χρονιάς ο Λαμέλας.
panahs7 (02-02-25)
Λαμέλα όταν τα έκανε αυτά ο Φουστεράκος, εσύ ήσουν ακόμα στα δέντρα.
voskos_7 (03-02-25)
Φινίτο λα μούζικα πασάτο λα φέστα, στην Τούμπα.
Τώρα θα αρχίσουν τα ωραία. Ούτε η Αε6 έχει καμία αμυναρα..
Nikolaos_Kokkinos (02-02-25)
Τι παικτάρα είναι ο Μπάμπα ρε, γιατί να μη τον έχουμε βρει εμείς. Για να δούμε, έχουν σφυγμό τα Μπαόκια;
Τι χάνει ο μπαοκ στις καθυστερήσεις
Μείναμε τρεις για το φετινό.
Δεν με χαλάει καθόλου. Όσο λιγότεροι, τόσο λιγότεροι υπολογισμοί, άρα καλύτερα.
Με μισή ώρα μπάλα ο μΠαοκ πήγε να τα πάρει όλα σε ένα παιχνίδι που μέχρι τότε, δεν είχε εμφανιστεί ούτε στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikolaos_Kokkinos : 03-02-25 στις 17:20
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Σχετικό και με το πρωτάθλημα, και με τον αγώνα για το κύπελλο, και με τις μεταγραφές.
Ντισκλέιμερ, θέλω να κερδίζω τον βάζελο παντού και πάντα. Προφανώς ήττα στην έδρα μας την Τετάρτη θα μου ανακατέψει το στομάχι. Όμως, στόχοι της ομάδας πρέπει ξεκάθαρα να είναι το πρωτάθλημα και η τελική οκτάδα στο Γιουρόπα. Επειδή εγγυημένο Τσάμπιονς Λιγκ, που σημαίνει και εγγυημένα λεφτά Τσάμπιονς Λιγκ. Το κύπελλο από την άλλη είτε το πάρουμε είτε όχι, θα μας φορτώσει με κάμποσα έξτρα δύσκολα παιχνίδια. Διαφορετικά θα σκοτώνεται ο βάζελος με την Κούλα ενώ εμείς ξεκούραση. Εγώ δεν βλέπω η ομάδα αυτή τη στιγμή να αντέχει να κυνηγήσει τρεις διοργανώσεις. Μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό στο τέλος. Δεν λέω να πάμε να χάσουμε, φυσικά και περιμένω όσοι παίξουν να προσπαθήσουν για το καλύτερο, αλλά θα προτιμούσα ο Μέντι να κοιτάξει να εντάξει στην ομάδα τους καινούριους (τουλάχιστον Όρτα και Πάλμα) χρησιμοποιώντας ακόμη και αυτό το παιχνίδι, όπως και προτιμώ να ξεκουράσει όσους το χρειάζονται αντί να τους φορτώσει κι άλλα λεπτά.
drizzt (03-02-25), Nikolaos_Kokkinos (03-02-25), panahs7 (03-02-25)
Bookmarks