Πολύ αργεί η εκτέλεση θα το χάσουν
Ήδη κλαίνε οι υπάλληλοι του 20ρικου
Πολύ αργεί η εκτέλεση θα το χάσουν
Αλητεια..καταδιωκουν τη μπαναθα
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
Χαχαχαχαχα
ΠΟΥΤΣΑ. Η ΕΠΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
"ΚΩΛΙΝΑ" : ΣΕ σμπρωχνει ο Μπετανκορ
ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ --> ΝΙΚΟΛΙΝΑ--> ΚΟΛΙΝΑ
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
mankap (12-01-25)
Μπεναλντι ..
Θα δείξει 10+ λεπτά καθυστερήσεις και θα βάλει αυτογκόλ στο 98 ο Πανσεραϊκός . Για τόσο κwλο μιλάμε
Τουλαχιστον να δουν πως ειναι να ειναι να παοζεις με παικτη λιγοτερο.
Είναι τόσο πονεμένοι στο sportfm που δε βλέπουν μπροστά τους. Περίμεναν να αλλάξει ο Λοντίγκιν για να μπει αλλαγή και ο ένας έκλαιγε γιατί γίνονται λέει διαβουλεύσεις και τί περιμένουμε, ας πάρει λέει επιτέλους μια απόφαση. Εν τω μεταξύ ο Τσαγκαράκης είχε δείξει πέναλτι και περίμενε την αλλαγή. Ο Κολίνα έχει πάρει θέση και περιμένει να πατήσει το κουμπάκι μόλις τελειώσει το ματς.
Ένας που γράφει στο γκαζετα που είναι σαν αυγό με μουστάκια πολύ άσχημα κλαίει
Nikolaos_Kokkinos (12-01-25)
Ολα τα δίνει ανάποδα. Αουτ κόρνερ δεν έχει καμία σημασία, η μπάλα στο βαζελο απλα
Γλιστράνε στα νερά και ζητάνε πεναλτυ. ΓΕΛΟΙΑ ΟΜΑΔΑ
O Μπετανκορ ειναι παιχταρας, γυρολογος μεν αλλα παιχταρας. Αερατος, ωραιος.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Διασκεδάζω φουλ, χρόνια είχα να δω τόσο καλή κωμωδία.Νίκος Αθανασίου
Πεντακάθαρο φάουλ στον Ίνγκασον στα όρια της περιοχής, προφανώς δεν το έδωσε.
Παραλίγο να βάλει και τρίτο λέει ε; Κολλάει το πουστρολινκ
Είναι και χαζοί στον Πανσεραικο ώρες ώρες. Σε γήπεδο χωράφι δίνουν στημένα αβέρτα
panahs7 (12-01-25)
Ο Ολυμπιακός φταίει..
χααχχχααααα
Bookmarks