Πάει να βγει ο παίκτης της Καλλιθέας τετ α τετ και τον κλαδεύουν οι μπουγάτσες κι αντί να δώσει φάουλ και κάρτα σφύριξε ανύπαρκτο offside.
1-1 η Καλλιθέα στην Τούμπα με ασίστ Βαλμπου1. Έψαχναν 10 λεπτά τρόπο να το ακυρώσουν, αλλά μάταια. Δεν αφήνουν τον κύριο Τζήλο να αγιάσει.
Πάει να βγει ο παίκτης της Καλλιθέας τετ α τετ και τον κλαδεύουν οι μπουγάτσες κι αντί να δώσει φάουλ και κάρτα σφύριξε ανύπαρκτο offside.
2η ασίστ ο Βαλμπουενά! Ούτε σήμερα νίκη ο Μπαοκ στην Τούμπα. Έχει να κερδίσει από τον Αύγουστο.
Τα μουνιά οι βάζελοι κερδάνε.
Ρε τη βαζελα. Απο το πουθενα εφτασαν 2οι.
Τον κυνηγάει η μαφία τον Ραζβάν.
chainsaw (02-12-24)
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ![]()
Μαλακα ο Λουτσεσκου με τις δηλώσεις του έχει γίνει πιο γραφικός απ τη Σαντορίνη
Βουβουζελα η βαζελα απο τον Ατρόμητο
Μ αυτά και μ αυτά κερδίσαμε μόνο εμείς η Αεκ και οι Σέρρες αυτή την αγωνιστική
chainsaw (02-12-24)
Μήπως τον Γενάρη να φέρνει πίσω τον Βαλμπουενα;;;
Έχουμε αρκετά καλή ευκαιρία με τα ματς που απομένουν μέχει το τέλος της χρονιάς με 3/3 να αυξήσουμε και άλλο την διαφορά μας.Βόλος μέσα,καλλιθέα έξω και Λαμία μέσα.
Όλοι οι υπόλοιποι έχουν απο 2 εκτός και 1 εντός και όλο και κανά βαθμό θα πετάξουν.Ελπίζω εμείς να είμαστε σοβαροί και να μην κάνουμε άλλα δώρα σε αυτά τα 3 σχετικά εύκολα ματς.
επεσα πανω σε αυτο εδω σημερα,δεν ξερω αν το εχουμε ξαναπει αν ειναι αληθεια,φαινεται να εχουμε την πιο νεανικη ομαδα του πρωταθληματος.Ωραια πραγματα.
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (05-12-24)
Nikolaos_Kokkinos (05-12-24)
Το πιό εντυπωσιακό είναι ότι μόνο ο Ροντινέι, ο Κάμπιας και ο Γκαρσία είναι πάνω από 30 και χρειάζονται στην ομάδα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εγώ καλό το βλέπω αυτό. Φεύγει η γέρικη σαβουρα και κοιτάς άλλους να τους αντικαταστήσουν, οι οποίοι δε θα ανεβάσουν και το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας.
Για εμένα η ηλικία είναι κάτι το εντελώς αδιάφορο. Το θέμα είναι ότι έχουμε 4 παίκτες από την Ακαδημία στη βασική ενδεκάδα και άλλους 4 στην τελευταία αποστολή.
Η μικρή ηλικία έχει ένα καλό όπως και να το κάνουμε, ότι οι παίκτες αυτοί έχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης και αν τους κρατήσεις και συνεχίσουν να δουλεύουν δε θα φθίνουν αλλά θα γίνονται καλύτεροι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (07-12-24)
Bookmarks