Nikolaos_Kokkinos (28-10-24)
Παιδιά δεν υπάρχουν συνομωσίες και τρελά σενάρια.
Οι (θεωρητικά) μικροί έχουν αγριέψει, οι "μεγάλοι" δεν έχουν αντιληφθεί τη νέα κατάσταση (με πρώτους εμάς) και κάθε αγωνιστική γίνεται της τρελής.
Αυτό, για το ελληνικό πρωτάθλημα και ποδόσφαιρο δεν είναι κακό. Επιτέλους η Ελλάδα έχει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου κανείς δεν χαρίζεται σε κανέναν και κανένα παιχνίδι δεν είναι στάνταρ. Θα έλεγα ότι πλέον έχουμε όλα όσα θαυμάζουμε στην Πρέμιερ, στον τομέα του αγωνιστικού ενδιαφέροντος.
Ας κοιτάξουμε να φτιάξουμε την κουτσή μας ομάδα και μετά θα δείτε πως όλα θα πάνε καλύτερα. Με παίκτες της πλάκας και του κιλού, με πρώην ποδοσφαιριστές και σακάτηδες, συνταξιούχους κλπ. δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις για πρωτάθλημα.
Μια καλή μαγιά υπάρχει για να χτίσουμε πάνω της (Κάρμο, Ρέτσος, Κωνσταντής, Ρόντι, Ζέλσον, Έσσε, Κάμπιας και ίσως ο Τσικίνιο) αλλά πέραν τούτου ουδέν, εκτός των μικρών, που θέλουν λίγο χρόνο.
Με τόσο λίγους καλούς παίκτες και χωρίς εναλλακτικές πίσω τους δεν μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα σε τόσο σκληρό, όσο το φετινό πρωτάθλημα.
Αυτό, με τα κάλαντα, τώρα τελευταία το κόλλησες;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εγω εχω μια λιγο διαφορετικη αναγνωση των πραγματων, δεν πιστευω οτι εχει δυναμωσει κανενας Χατζηστραβος και κανενας Τσιντωτας, ουτε ξαφνικα εγινε μαιτρ ο Παντελιδηςς και τραβαει σφαλιαρες στους μεγαλους. Η εξηγηση ειναι πιο απλη, δεν παιζουμε ποδοσφαιρο. Ο Κροιφ ειχε πει "δεν εχω δει ποτε μια βαλιτσα με λεφτα να παιζει μπαλα". Το αποδειξαμε οταν πηραμε το Κονφερενς εναντια σε παμπλουτες ομαδες κ τωρα δυστυχως μας το αποδεικνυουν οι μικροι σε μας γιατι τον παιζουμε κ με τα 2 χερια. Αυτο το εκτρωμα που παρουσιαζουμε δν ειναι ομαδα ανταξια του Ολυμπιακου, ειναι ποδοσφαιρο αθλιο. Κ οσο το κανουμε αυτο θα γινεται.
Δυτυχως η ομαδα δν εχει αυτο το μαγικο δεσιμο που ειχε περσυ κ ολοι ξερουμε γιατι.
Μπορει να μη θελουμε να το παραδεχτουμε με τπτ, αλλα περσυ ο Φορτουνης και ο Ποντενσε διναν αυτον τον εξτρα παραγοντα που λειπει φετος. Βαλε σε ολο αυτο και το εξτρα κινητρο που εχουν ολοι να μας κερδισουν ε δεν θελει κ πολυ.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
dimitris67 (28-10-24), Du3lisT (29-10-24), maniak7 (28-10-24), Netscape (04-11-24)
Εγω θα πω οτι αυτος που εκανε τη διαφορα περσι ηταν κυριως ο Ποντενσε κι ο Ελ Κααμπι. Ο Ελ Κααμπι σκοραρε σα πολυβολο, κι ο κοντος σκοραρε και δημιουργουσε αβερτα. Ακολουθουσαν ο Φορτου κι ο Ροντινει αρκετα πισω τους σε προσφορα.
Το καλοκαιρι κριναμε οτι ο κοντος ζηταγε πολλα (και πραγματι ζηταγε πολλα για τα μετρα του Ολυμπιακου), ο Φορτου επισης ζηταγε πολλα σε σχεση με την προσφορα και την ηλικια του (ας συμφωνησουμε και σε αυτο...), κι ο Ροντινει κι ο Ελ Κααμπι ηταν τελικα οι δυο που ανανεωθηκαν απο την περσινη τετραδα που εκανε τη διαφορα.
Επρεπε το καλοκαιρι λοιπον να βρεθουν οι παικτες που θα μπαλωναν τις τρυπες που αφησε ο Φορτου κι ο Ποντενσε (σε γκολ αλλα κυριως σε δημιουργια), αλλα κι επισης θα επρεπε να βρεθουν και παικτες να καλυψουν καποιες περισνες αδυναμιες (πχ αριστερο μπακ).
Τι εγινε το καλοκαιρι?
- Στα ακρα πηραμε Γουιλιαν και Βελντε (για αντι-Ποντενσε) - εκ του αποτελεσματος ο Γουιλιαν ειναι αορατος μεχρι τωρα κι αποτυχια. ο Βελντε ξεκινησε καλα στα φιλικα αλλα στα επισημα εχει κολλησει στα ρηχα.
- Πηραμε Ολιβειρα (για αντι-Φορτουνη) - εκ του αποτελεσματος αορατος μεχρι τωρα κι αποτυχια.
- Πηραμε εναν ακομα διεθνη σεντερ φορ (Γιαρεμτσουκ) κι επισης προσθεσαμε και τον πιτσιρικα Κωστουλα μπροστα. Κανεις απο τους δυο δεν εχει κανει τη διαφορα μεχρι τωρα. Ο Κωστουλας εχει χρησιμοποιηθει παντου εκτος απο σεντερ φορ. Ο Γιαρεμτσουκ αγνοειται, κι οποτε παιζει δεν ακουμπαει μπαλα.
- Θελαμε ενισχυση στον αξονα. Εφυγε ο Ορτα και πηραμε Σταμενιτς και Γκαρθια. Ενω επισης προσθεσαμε και τον νεαρο Μουζακιτη. Ο Μουζακιτης ειναι η αποκαλυψη μεχρι τωρα, αλλα απο Σταμενιτς και Γκαρθια δεν εχουμε παρει τιποτα μεχρι τωρα.
- Στην αμυνα ανανεωσαμε Ροντινει (ο οποιος βεβαια βαφτιστηκε εξτρεμ τελευταια...), ηρθε ο Κοστινια (ο οποιος εχει παει πολυ καλα μεχρι τωρα), αγορασαμε Πιρολα (ο οποιος προς το παρον εχει αφησει υποσχεσεις), κι επισης "αγορασαμε" μεσω Νοτινχαμ και τον Καρμο. Ολες καλες κινησεις. Εκει που εγινε λαθος ηταν οτι αφησαμε παλι την ομαδα γυμνη στα αριστερα. Ο Ορτεγκα ξεραμε οτι ειναι μια μετριοτητα αλλα παρ'ολα αυτα δεν αγορασαμε βασικο αριστερο μπακ, δεν αγορασαμε ουτε καν αναπληρωματικο αριστερο μπακ. Μεγαλη τρυπα εκει.
- Σα μπονους πηραμε και τον Τουρκο στις καθυστερησεις, ο οποιος ομως τραυματιστηκε στο πρωτο επισημο παιχνιδι που επαιξε.
Με λιγα λογια, το μεγαλο προβλημα δεν ειναι οτι δεν αγορασαμε παικτες. Εκτος απο το αριστερο μπακ αγορασαμε παικτες σε ολες τις αλλες θεσεις που ειχαμε ελλειψεις - και στα χαρτια καλους παικτες. Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι κανενας απο αυτους που πηραμε δεν εχει δωσει κατι μεχρι τωρα. Αυτο ειναι το προβλημα που θα πρεπει να λυσει ο θειος αμεσα. Δεν ειναι δυνατον ολοι αυτοι που ηρθαν να ειναι σαπακια κι αχρηστοι (και δε θα μπω στο τριπακι να ψαχνω να βρω ποιους εφερε ο θειος και ποιους ο γιος - μου ειναι αδιαφορο). Θα πρεπει να δουλεψει ο θειος και να βρει τροπο να αξιοποιησει καποιους απο αυτους ΑΜΕΣΑ. Δε βγαινει αλλιως η χρονια.
Tι εκπομπαρα έχουν φτιάξει στο open ρε! Έπος. Κόλκας-Λαλακης-Κετσετζογλου-Μανωλιουδακης-Νικολακο σε ένα στούντιο χαχαχαχ. Επίπεδο 10 πατώματα υπόγειο
χανει η μπαοκαρα στο ημιχρονο απο Λαμια![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μακαρι κ η κουλα ενα κλαρινακι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τρομερό γκολ Ζίφκοβιτς για ισοφάριση Μπαοκ.
Ο μπαοκ το γύρισε. Η Αεκ παλεύει για να το φάει
Δοκάρι ο Ατρόμητος στο τελευταίο λεπτό, γαμώ την κωλάρα της Κούλας.
Επειδή είδα το ματς, η κουλα είναι πολύ κακή ομάδα. Πρέπει να την κερδίσουμε εύκολα την Κυριακή
Να πιάσουμε και αυτά για τα οποία ζει αυτός που βλέπει Σούπερ Λίγκα: Τώρα που υπογράφτηκε η κεντρική διαχείριση και η χορηγία από αυτήν, θα καθίσει για πάνω από μία εβδομάδα ο Άρης από τώρα στην κορυφή; Οι μικροί που εντυπωσιάζουν θα συνεχίσουν να παίζουν τόσο εντυπωσιακά, ή θα επανέλθουν στις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις και αυτοί και εμείς με την σειρά μας που δεν τους αναγνωρίζουμε;
Ο Παναιτωλικός με το "Χ" θα είναι ευχαριστημένος, ή θέλει όλους τους βαθμούς που του πήρε ο Μπέος;;;
Ανοίξτε το θέμα με τον Μπαοκ γιατί έχει ψωμί η αποστολή που έβγαλε ο θείος. Έξω Ροντινέι, Ολιβέιρα και Βέλντε!
Πάει με Μάρτινς - Παπασίναμον εξτρέμ, τον ΚΑΝΕΝΑ στον πάγκο και τον Ανδρούτσο μπαλαντέρ.
Πήρε πάλι τον Ανδρούτσο;
ΟΧΙ ΘΕΕ ΜΟΥ
Καλά ρε φασαίοι, ούτε αυτό δεν καταδεχτήκατε να ανοίξετε;;;
ΦΛΕΣΑΝΤΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΑ ΘΕΜΑ;
Ούτε την πόρτα της μονάδας για να βγούνε τα αυτοκινούμενα πάγια και εμπορεύσιμα έξω δεν ανοίγει.
Άλλος...
Ο φόβος των υπολοίπων το έκανε - δεν θα μας χαλάσεις και το όνομα, στα κάτω - κάτω, να μας λένε και γουρλήδες...
Bookmarks