Και εγώ κάτι τέτοιο υποψιάζομαι, αλλά τίποτα της προκοπής δεν βρίσκεις - και το πρόβλημα για τους συγκεκριμένους τρεις που είναι τώρα, είναι ότι ο ένας είναι ο Μιχαηλίδης.
Και εγώ κάτι τέτοιο υποψιάζομαι, αλλά τίποτα της προκοπής δεν βρίσκεις - και το πρόβλημα για τους συγκεκριμένους τρεις που είναι τώρα, είναι ότι ο ένας είναι ο Μιχαηλίδης.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Για να δουμε, τι θα βρουνε να σκουζουνε τωρα τα τρωκτικα
"Stoiximan Super League: Ομόφωνη απόφαση της για να προχωρήσουν η Goal Line Technology και το Semi Automated Offside"
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Γτ μπος? Τι σε προβληματιζει?
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Ότι θα χαλάει...
Όχι δεν θα χαλάει. Δεν θα δουλεύει. Δεν γίνεται.με τα μπουρδελα γήπεδα που έχουμε. Για να δώσει ημιαυτοματα γραμμή οφσάιντ θέλει να έχει το τηλεοπτικό πλάνο μέσα 3 γραμμές. Σας το εγγυουμαι ότι στην Ελλάδα αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε Καραϊσκάκης, οακα, πανθεασαλικο και τούμπα. (Επιφυλασσομαι για οπαπ κλαρίνα που δεν το πρόλαβα)
Από το τίποτα, κάτι είναι και το λέω κυρίως επειδή δεν θα είναι δικό μας πρόβλημα...
drizzt (Χθες)
Και θα είχαν δίκιο, αν υπολογιζόταν και φέτος σαν ποδοσφαιριστής...
drizzt (Χθες)
Πιο πιθανό είναι να βοηθήσει παικτικά ο Μακελελέ τον Αστέρα παρά ο Λόβρεν τον μπαοκ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Στα υπόλοιπα για άλλη μια φορά επείδηξη αναπηρίας. Έχουν ορίσει στα παιχνίδια της καλλιθέας και του Πανσερραϊκού τέταρτους διαιτητές που δεν είναι πιστοποιημένοι για VAR. Οπότε σε περίπτωση ξέρω γω τραυματισμού του πρώτου θα έχουμε εφέσεις και εκδικάσεις.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks