κΑΙ ΠΟΥΤΣΑ στο στομα ο Τασουλης, και πλασματικο σκορ, και γκολαρα ο Βαλμπουενα, και οβερ το ματς, και τα κονομησε παλι και ο Παναης, και πηραμε και διαφορα, and no-one's the wiser
ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ
ναι ρε γαμια κοντορεβυθουλη!!!!!!!!!!
ναι ναι ναι γκοοοοοολ
hang your demons
κΑΙ ΠΟΥΤΣΑ στο στομα ο Τασουλης, και πλασματικο σκορ, και γκολαρα ο Βαλμπουενα, και οβερ το ματς, και τα κονομησε παλι και ο Παναης, και πηραμε και διαφορα, and no-one's the wiser
ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (01-09-24)
τους εχει ξελασπωσει αυτος ο τετε.
hang your demons
οι μαλακες χασανε τετ α τετ στα τελευταια δευτερολεπτα.
hang your demons
Πιστεύω τώρα μπορούμε να καθιερώσουμε κι ένα επετειακό ματς με την Καλλιθέα κάθε πρώτη Σεπτέμβρη.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
δεν ειναι για ολους η Καλλιθέα μαγκες![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει, νεοφώτιστη ομάδα να παίζει με υποψήφιο πρωταθλητή και να του κάνει 26/8 τελικές με 3.00xG!! Με τη Σίτι να έπαιζαν, λιγότερο θα τους απειλούσε! Ελλάδα άκουσε το!
Δεν ήταν ομάδα Τσάμπιονς ληγκ η Καλλιθέα που τις έχει εύκολα ο βαζελος..
panahs7 (01-09-24)
Ιωαννιδης 0/10 σήμερα, αν είχαν πρόταση έστω 12-14 εκ/ρια +μεταπώληση έπρεπε να τον ειχαν δώσει. Την ΑΕΚ με τον Λιβάι πέρσι τη δικαιολόγησα γιατί έπαιζε την είσοδο στο ΤσΛ, ο ΠΑΟ που στην καλυτερη θα μπαινε Γιουροπα αξιζε να τα παρει και να χτισει καινουρια αμυνα. Φαινεται και ξενερωμενος.
Ο Μαξ εμασδεμασεκανε, 2 επιπεδα κατω απο Μλαντενοβιτς, Ορτεγκα δεν πιανει ουτε με λασο.
ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΓΓΗΞΕ ΤΟ
panahs7 (01-09-24)
Την καλλιθέα την είχα συμπαθήσει ήδη απο την νοοτροπία τστο μεταξύ μας ματς.Τώρα έχω ένα λόγο να τη γουστάρω ακόμα περισσότερο!
Μακάρι να είχαμε παραπάνω καλλιθέες στο πρωτάθλημα και λιγότερες κωλοομάδες που προσπαθούν με κάθε αντι ποδοσφαιρικό τρόπο να πάρουν κανά Χ.
karalamanajic (02-09-24)
Αυτοί, από ποιό πρωτάθλημα ήρθαν και έμαθαν να παίζουν έτσι;;;
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
1 αγωνιστική στον βάζελο για ρίψη μπουκαλιών στο παιχνίδι με την Καλλιθέα. ΠΟΥΤΣΙΚΟΣ.
Για τους φαν του μεταγραφικού σχεδιασμού του βάζελου, καλύτερη ευκαιρία δεν θα βρείτε. T' αφεντικό τρελάθηκε, 1 σπίτι βάζετε, 7 παίρνετε.
![]()
Paneas (04-09-24)
Ασχετως με το τι εγινε στις μεταγραφες, φετος ειναι η σειρα μας να παρουμε "το πιο μάγκικο" !![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αν με τρία στόπερ και τα συγκεκριμένα μάλιστα, πάρει πρωτάθλημα στο 4.5 απόδοση, να αρχίσετε να ασχολείστε με τα χειμερινά σπορ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks