giovanni#10 (17-08-24)
Όχι ρε τρελάθηκες; Αυτά είναι το ψωμί μας...
Τον Δημήτρη τί θα κάνω, που μου γεμίζει άπλυτα πιάτα τα θέματα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (17-08-24)
Φωτιάς και Ευαγγέλου έβλεπαν αρκούδες στην Τούμπα και ο Παπαδόπουλος, με τον Κουμπουράκη και την Κομισοπούλου έκαναν πως δεν έβλεπαν τίποτα στον Βόλο. Καλή χρονιά.
Κόκκινη ο βάζελος, μπουαχαχα. Και 0-1 ο Αστέρας!!
Άλλη μια χρονιά που είναι για τον μπούτσο καβάλα ο ΟΦΗς. Και με Δέλλα προπονητή, κλείδωσε ο Άσσος να πάρει ψυχολογία η μάνα Κούλα.
Ωραία προσπαθεια των ΑΡΔ να ρίξουν το φταιξιμο στον Αλόνσο με επιχείρημα το ακραίο ροτεισον
Ποιο ήταν αυτό; Άφησε εκτός τον Μπακασετα, τον Τσέριν και τον Γεντβάι στην άμυνα. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν ουσιαστικά οι βασικοί με μικρές αποκλίσεις. Και Τζουρισιτς μέσα και Μαξίμοβιτς και Τέτε και Γερεμεγεφ και Βαγιαννιδη.
Υ.Γ Δεν το πιστεύω πως υπάρχει ακόμα στο χάρτι ποδοσφαιριστής Ζέκα. Απίστευτο.
Υ.Γ2 Ο Αφραγκουζος προωθούσε πριν 1,5 μηνα την ελληνοποίηση του ρόστερ. Τι έγινε με αυτό;![]()
Ναι αλλά ο φωταρας μπήκε στο 60.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (18-08-24)
Έφεραν πίσω την επεξήγηση απ' τον αρχιδιαιτητή.
Οι βρωμιάρηδες του Αλαφούζου στον sportfm έχουν ξεκινήσει προπαγάνδα εναντίον της νέας ΕΠΟ και βάζουν μέσα και τον Ολυμπιακό. Έβγαλαν στου Τσούτσικα τον Μπαλτάκο(!!) και τον έγλυφαν, για να πει για τα καινούργια κόζα και πώς σφάζουν το μπουρδέλο το τριφύλλι, επειδή ο άλλος του Αστέρα ήταν στο τοίχος και αν το πάρεις απόλυτα by the book δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Πέρσι που μας ξέσκισαν όπου μας βρήκαν και είχαν πάρει παιχνίδι στα χαρτιά, ΜΟΚΟ. Χρρρρρ ΦΤΟΥ.
Τώρα αν βρίσω κάνα σπιτάκι ή μανούλα θα έρθει να μου πει ο βοσκός ότι λένε την άποψή τους και εγώ τους απειλώ. Δεν προάγουν τη βία τώρα αυτά τα μουνόπανα μ' αυτό εδώ το σίχαμα;; Ο εισαγγελέας πού είναι; Η ΠΑΕ γιατί το άφησε και πέρασε έτσι χθες;;
Μεθυσμένος είναι αυτός που μιλάει;
panahs7 (28-08-24)
Και γαμημένος.
Μαλάκα είναι απίστευτη η προπαγάνδα που έχουν σηκώσει ενώ δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ! Τους πήδηξε στη Superleague και έβαλαν μπρος τον μηχανισμό λάσπης. Ο άλλος στο Βόλο πήγε να κόψει το πόδι του Ντόη και λένε για παράγκα.
Paneas (31-08-24)
Ρε άνοιξε κάποιος το θέμα του ματς
Σε μεγαλη βραδια ο Ταξιαρχης Φουντας, κανει οργια!![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Για της Λαμίας λέγαμε, αλλά και στη Λιβαδειά μιλάμε για απίστευτο χάλι το γήπεδο.
Οικογενειακο διπλο σημερα ο σκατοπουστας.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Φάουλ του Μπάμπα στο 2ο γκολ, δεν μιλάει κανείς απ' τον πάγκο του Ατρομήτου. Μουνάκι Λάουρα όλα καλά; Ανακουφισμένος είσαι ε; Παραλίγο να γίνει μαλακία και να κόψεις βαθμούς.
Bookmarks