Ο Ανθρωπος εχει οραμα λεμε ρε. Το οραμα του ειναι :
"ΕΤΣΙ, ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΗΣΙ ΘΕΛΟΥΝΕ"
Έτσι με αυτά και αυτά παίρνει τους βαθμούς ο χοντρός και τις κούπες η ομάδα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο Ανθρωπος εχει οραμα λεμε ρε. Το οραμα του ειναι :
"ΕΤΣΙ, ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΗΣΙ ΘΕΛΟΥΝΕ"
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Βαγγέλα ελπίζω μαζί με τους άλλους να μη γαμήσεις κι εμάς όμως έτσι; Γιατί αυτό
"αφορά συνδρομητική πλατφόρμα, η οποία δεν είναι ανάμεσα στις δύο υφιστάμενες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα"
πέρασε λίγο στα ψιλά. Κανονίστε να μας φέρετε και 3ο συνδρομητικό να πρέπει να πληρώνουμε, πάνω που ηρεμήσαμε με τη συμφωνία Cosmote-Nova. Και μετά να μας φταίει η πειρατεία πάλι.
Gtakis (14-03-25)
Οι περισσότεροι από αυτούς προκαλούν εμετό, αλλά το βάζω γιατί είναι η μόνη αναλυτική συζήτηση που έχει γίνει για τα τηλεοπτικά και βγαίνουν κάποια συμπεράσματα.
chainsaw (20-03-25)
Με ημιαυτόματο offside και goal line technology τα playoffs και ο τελικός Κυπέλλου.
Με ανακοίνωσή της η Stoiximan Super League γνωστοποίησε πως ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία "Hawk Eye" για το ημιαυτόματο οφσάιντ και το goal line technology, εξηγώντας, μάλιστα, το πως θα λειτουργούν οι εν λόγω τεχνολογίες.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Πέναλτι ανέκδοτο πήρε η Κούλα, αλλά για κάποιο λόγο δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς απ' τον Μπαοκ.
2-2 ο Μπαοκ, κλάμα!
Τι γκολ έφαγε ο χωνας
Καλά αυτός ο άσχετος ο αλμειδα γτ δεν βάζει τον ελιασον;
2- 3 το αεκακι
drizzt (30-03-25)
panahs7 (30-03-25)
Την Κυριακή με νίκη στην Τούμπα και με 1Χ στο βάζελος - Κούλα το παίρνουμε μαθηματικά και την μεθεπόμενη Κυριακή απέναντι στην Κουλάρα μπορούμε να κανονίσουμε φιέστα.
Στην cosmote-TV πάντως βγάλαν τα κομπιουτεράκια για την περίπτωση που είμαστε στο +12 την επόμενη αγωνιστική και με ποιους πιθανούς συνδυασμούς μπορεί η ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Έχουν δίκιο, δεν το παίρνουμε μαθηματικά με διπλό στην Τούμπα και Χ στο ΟΑΚΑ (+12) γιατί το 2ο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων μεταξύ των ισοβαθμούντων. Νόμιζα ότι είναι η θέση που τερμάτισαν στην κανονική διάρκεια (είναι 3ο κριτήριο). Αν μας κάνει 2 νίκες η Κούλα δηλαδή, θα είναι 2-2 στα μεταξύ μας.
Μετά πάμε στη διαφορά που είναι 4-1 και 0-1 δηλαδή +4 εμείς. Εκτός από 2 νίκες δηλαδή, θα πρέπει να κάνουν και +5 γκολ σε 2 παιχνίδια. Και φυσικά να χάσουμε και τα υπόλοιπα 2. Καλή τύχη πες τους, απλά θα μας καθυστερήσουν τη φιέστα. Εκτός αν η ΠΑΕ θέλει να την οργανώσει μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.
Bookmarks