Σελίδα 27 από 27 ΠρώτηΠρώτη ... 7172324252627
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 521 έως 523 από 523

Θέμα: Super League 1 2024/2025

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.383
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.249 φορές σε 6.044 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Super League 1 2024/2025

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Josimar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σχετικό και με το πρωτάθλημα, και με τον αγώνα για το κύπελλο, και με τις μεταγραφές.

Ντισκλέιμερ, θέλω να κερδίζω τον βάζελο παντού και πάντα. Προφανώς ήττα στην έδρα μας την Τετάρτη θα μου ανακατέψει το στομάχι. Όμως, στόχοι της ομάδας πρέπει ξεκάθαρα να είναι το πρωτάθλημα και η τελική οκτάδα στο Γιουρόπα. Επειδή εγγυημένο Τσάμπιονς Λιγκ, που σημαίνει και εγγυημένα λεφτά Τσάμπιονς Λιγκ. Το κύπελλο από την άλλη είτε το πάρουμε είτε όχι, θα μας φορτώσει με κάμποσα έξτρα δύσκολα παιχνίδια. Διαφορετικά θα σκοτώνεται ο βάζελος με την Κούλα ενώ εμείς ξεκούραση. Εγώ δεν βλέπω η ομάδα αυτή τη στιγμή να αντέχει να κυνηγήσει τρεις διοργανώσεις. Μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό στο τέλος. Δεν λέω να πάμε να χάσουμε, φυσικά και περιμένω όσοι παίξουν να προσπαθήσουν για το καλύτερο, αλλά θα προτιμούσα ο Μέντι να κοιτάξει να εντάξει στην ομάδα τους καινούριους (τουλάχιστον Όρτα και Πάλμα) χρησιμοποιώντας ακόμη και αυτό το παιχνίδι, όπως και προτιμώ να ξεκουράσει όσους το χρειάζονται αντί να τους φορτώσει κι άλλα λεπτά.

Υπεγραφα χτες για να μην ξαναπαιξουμε στον πιο ξεφτιλισμενο θεσμο του Ελληνικου ΑΘλητισμου. Μονο κακο και φθορα κανει.
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    19.810
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 34.701 φορές σε 20.236 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Josimar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σχετικό και με το πρωτάθλημα, και με τον αγώνα για το κύπελλο, και με τις μεταγραφές.

Ντισκλέιμερ, θέλω να κερδίζω τον βάζελο παντού και πάντα. Προφανώς ήττα στην έδρα μας την Τετάρτη θα μου ανακατέψει το στομάχι. Όμως, στόχοι της ομάδας πρέπει ξεκάθαρα να είναι το πρωτάθλημα και η τελική οκτάδα στο Γιουρόπα. Επειδή εγγυημένο Τσάμπιονς Λιγκ, που σημαίνει και εγγυημένα λεφτά Τσάμπιονς Λιγκ. Το κύπελλο από την άλλη είτε το πάρουμε είτε όχι, θα μας φορτώσει με κάμποσα έξτρα δύσκολα παιχνίδια. Διαφορετικά θα σκοτώνεται ο βάζελος με την Κούλα ενώ εμείς ξεκούραση. Εγώ δεν βλέπω η ομάδα αυτή τη στιγμή να αντέχει να κυνηγήσει τρεις διοργανώσεις. Μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό στο τέλος. Δεν λέω να πάμε να χάσουμε, φυσικά και περιμένω όσοι παίξουν να προσπαθήσουν για το καλύτερο, αλλά θα προτιμούσα ο Μέντι να κοιτάξει να εντάξει στην ομάδα τους καινούριους (τουλάχιστον Όρτα και Πάλμα) χρησιμοποιώντας ακόμη και αυτό το παιχνίδι, όπως και προτιμώ να ξεκουράσει όσους το χρειάζονται αντί να τους φορτώσει κι άλλα λεπτά.
    Συμφωνώ 100%. Κι επειδή υπάρχει κι ένα γόητρο στη μέση, το "ιδανικό" σενάριο θα είναι να τους ξεφτιλίσουμε πάλι στο γήπεδο και ας αποκλειστούμε στα πέναλτι. Ένα έξτρα μισάωρο παράτασης το αντέχουμε για τίμημα να ξεφορτωθούμε το μπουρδελάκι για διοργάνωση.

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.814 φορές σε 2.208 μηνύματα
    Ignore User

Βάζουμε τα δεύτερα στα ματς με την ΑΕΚ για να ξεκουραστούν οι βασικοί, δεν έγινε κάτι. Άλλωστε, παρότι κάτι μας λείπει μεσοεπιθετικά, έχουμε δύο σχεδόν ισάξιες ενδεκάδες πλέον.

Σελίδα 27 από 27 ΠρώτηΠρώτη ... 7172324252627

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές