Γελοίοι ρε μλκ. Καινούργιο γήπεδο και διεκόπη το ματς λόγω βροχής. Εν τω μεταξύ τι πλάκα έχουν που σκουζουν όλοι για διαιτησία όταν μας έπαιξαν εχθές 0- 100
Paneas (12-01-25)
Α γαμησου Καλλιθέα πέσε Β εθνική
Ρώτησαν τον Κατσουράνη αν συμφωνεί με την προπαγάνδα των άλλων για παράγκα του Ολυμπιακού και είπε ότι δεν βλέπει καμία παράγκα και ο καθένας είναι στην θέση που του αξίζει. Πάνω κάτω τα ίδια τους φτύνει στη μούρη και ο Ντέμης στη Nova κάθε αγωνιστική. Παντελονάτοι και μπράβο τους.
Και τι του είπαν οι μπούληδες; Διαφώνησαν;
Εν τω μεταξύ, καθαρή κόκκινη είναι η φάση και άρα πέναλτι.
Nikolaos_Kokkinos (13-01-25)
Οι πιο αστειοι απ ολους παραμενουν οι κουλες, οι οποιοι προχτες λεγανε "γυρισαμε στα χρονια της παραγκας" και ξαφνικα χτες με το βαζελο γραφανε "καλα να παθει γιατι προπερσυ με το πεναλτυ του αβιλα ηταν καλα" και "πληρωνουν τις ιστοριες με νταμπανοβιτς " και "καλα να παθει ο Φωταρας με τις βουτιες του τωρα ειδες πως ειναι" κλπ...
Αυτα ολα φυσικα επειδη ανεβηκανε 2οι... αν ειχαν παραμεινει 4οι θα ειχε ακομα παραγκα φυσικα...
Τωρα που ανεβηκαν 2οι "καλα να παθει ο βαζελος".
Ε ΡΕ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 χρονια να φτιαξουν χαρακτηρα τα νοπαναμου.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"Τον βλέπω να θέλει να με καλύψει, τον κοιτάω και ένιωθα ότι θα κάνει λάθος. Βγάζει τον αγκώνα και δέχτηκα ένα χτύπημα στο στήθος. Νόμιζα πως ήταν φάουλ και όχι πέναλτι. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν παράβαση. Έπεσα όχι λίγο υπερβολικά. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να πιάσω οτιδήποτε. Έπιανα το κεφάλι, έπιανα το στήθος μου για να δώσει φάουλ, μπας και κερδίσουμε κάτι"
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (13-01-25), SOAD37 (14-01-25)
Δεν θα το συγxωρησω ποτε αυτο του φωταρα, ηταν κομβικο εκεινο το παιχνιδι, μετα ακολουθησε ενα ντομινο πολυ ασχημων πραγματων για την ομαδα μας.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ήταν ακόμη πιο κομβικό γι αυτούς γιατί ήταν σφιχτή ομάδα που έλεγχε τα ματς, είχαν πάρει διαφορά και μαζί πολύ αέρα αλλά σε εκείνο το ματς ήταν για 3 γκολ, δεν υπήρχαν στο γήπεδο και χρειάστηκε η βουτιά για να σώσουν τον βαθμό. Από κει και μετά τους κόπηκε ο αέρας.
chainsaw (13-01-25)
Πραγματικά αστειο το επιχείρημα τους ότι ο Μπετανκουρ εμπόδισε τον Ντραγκοφσκι και θα έπρεπε να καταλογιστεί φαουλ υπέρ του. Ίσα ίσα που ο Πολωνός τον έσπρωξε βίαια χωρίς λόγο. Όλοι οι αντικειμενικοί το έχουν κάνει σημαία βλέπω.
Αχ Τασο μου Τασο μου ..... πονας?![]()
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ αυτήν την αγωνιστική (19η) και ευκαιρία να πάμε στο +4 ή και στο +5 αναλόγως του αποτελέσματος. Αρκεί να κάνουμε πρώτα το καθήκον μας στο Περιστέρι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πάλι μαλακία έκανε ο Ντραγκόφσκι, του έφυγε η μπάλα χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς και μετά παίζει να έκανε και πέναλτι στον Βίντα. Και φωνάζουν τα γίδια οι βάζελοι για τον διαιτητή, δεν φτάνει που γλίτωσαν.
Πεναλταρα κ κοκκινη ηταν, τον εριξε με λαβη judo, οι κουλες ωρυονται, ολα πανε κατευχην.. Ζητω ο πολιτισμος κ η εξυγιανση
Σας σμπρωχνει ο Βαγγος
Το ένα Χ ήρθε. Πάμε και για το άλλο τώρα, αφού σφαχτούν μεταξύ τους πρώτα να γελάσουμε.
Nikolaos_Kokkinos (19-01-25)
Χαχααχχαχαα Παναη το ειδες πως το πηρε το πεναλτυ ο Φωταρας???
Ολα πανε κατευχην.
Μωρη πουτανα βουτηχτη Φωταρα εχεις γινει μαεστρος στις χαμηλες πτησεις. Ειχες απογειωθει ηδη με το που σκεφτηκε να απλωσει ποδι ο αλλος
Τυφλα να εχουνε τα Φαντομ
Nikolaos_Kokkinos (19-01-25)
Ενα γκολ δεν θα το φάει κι ο λαγός;
Bookmarks