chainsaw (12-01-25)
Επιστρέφουμε στις παλιές εποχές που έπαιρναν τα σφυρίγματα με το τσουβάλι αλλά είχαν στήσει πολύ δυνατό μηχανισμό προπαγάνδας που έσκουζε 24/7.
chainsaw (12-01-25)
Πούτσα
ΚΩΛΙΝΑ ΞΕΚΩΛΙΝΑΑΑΑ ΒΓΕΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ
πουτσα τσε γκεβαρα κλαμπ Σερρες.
βρωμοπουστοκωλινα εκτοξευει αρθρο σε 3 2 1..
hang your demons
Βγήκε η Τασία τώρα αρχίζει το γέλιο ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ
Paneas (12-01-25)
Κανένας αθλητικός εισαγγελέας υπάρχει να μαζέψει την πουτάνα την Τασούλα που λέει δημόσια για παράγκες και κατηγορεί τον Ολυμπιακό; Ή επειδή είναι κυβερνητικό μέσο μπορούν να βγαίνουν και να λένε ότι θέλουν;
Αν δεν τους γαμήσουμε τώρα που παίζουμε μαζί τους να το βουλώσουν όπως η Κούλα, θα κράξω πολύ άσχημα. Μην τους αφήσετε να μείνουν στον αφρό, κανονίστε εκεί στου Ρέντη, σας λένε κλέφτες.
Ελα που θελουν και πρωταθλημα τα οργια. Παλι καλα να λενε που βρισκονται ακομα ψηλα στη βαθμολογια. Ελπιζω να κανει αυτο που πρεπει η ομαδα και να τους μπουκωσει καλα στα επομενα 3 παιχνιδια απεναντι τους για να σταματησουν να μιλανε.
Nikolaos_Kokkinos (12-01-25)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν μπορεί να διαμαρτύρονται για αυτή τη φάση εν τω μεταξύ. Ειδικά μετά το πέναλτι που είχε πάρει ο Ιωαννίδης. Η κίνηση του Άβιλα τότε ήταν πάνω στη ροή της φάσης, ο Ντραγκόφσκι τώρα χτύπησε τον Μπεντανκόρ ακριβώς για να τον χτυπήσει εξ ου και η κόκκινη. Και στα ριπλέι φάηνκε ξεκάθαρα ότι ο Ντραγκόφσκι είναι αυτός που κάνει την κίνηση. Παράβαση μέσα στην περιοχή = πέναλτι. Είναι τόσο απλό, αλλά όπως και παλιά θα ακούμε για στημένα πρωταθλήματα επειδή οι διαιτητές παίρνουν και μια σωστή απόφαση υπέρ των αντιπάλων τους μια στο τόσο.
Τώρα ανακάλυψαν επιθετικό φάουλ του Μπετανκόρ πριν την κουτουλιά. Εν τω μεταξύ ακόμα κι εκεί ο Ντραγκόφσκι τον έσπρωξε!!
Επίσης κλαίνε για το γήπεδο, ότι δεν έπρεπε να αρχίσει το ματς, ενώ κέρδιζαν 0-2 και αυτό που λένε στην ουσία κόντρα στις Σέρρες ήταν μετά. Μιλάμε έχουν κάψει φλάντζα απ' τον πόνο.
Το πιτσιρίκι του βαζελου που μιλάει τώρα στη νόβα ποιος είναι; Νόμιζα ότι αν ενας παικτης κράζει τη διαιτησία έχει ποινή μετά. Στα σοβαρά πρωταθλήματα έτσι γίνεται τουλάχιστον. Oh well..
chainsaw (12-01-25)
Ρε τον θεατρίνο τον Μπετανκόρ. Τς τς τς σα δε ντρέπεται.
![]()
Paneas (12-01-25)
Πέναλντι στο κέντρο εμείς, με εννιά να τελειώνουν οι άλλοι και στα αρχίδια μας όλα. Εμείς κυβερνάμε την χώρα και όποιος δεν γουστάρει να πάει να παίζει στην Αλβανία. (Όποιος ξέχνα τα περσινά και λυπάται για αλλόθρησκους ρουφιάνους να πάει στο γιατρό...)
dimitris67 (12-01-25), mankap (12-01-25)
Εγώ δεν θέλω πέναλτι στο κέντρο. Να ευνοούν αυτούς θέλω κι εγώ να τους γαμήσω καθαρά στο γήπεδο όπως την Κούλα πριν 1 μήνα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη καύλα, τα υπόλοιπα ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σας αρέσουν.
Bookmarks