Ο κώλος παραμένει και για το ‘25
Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην τιμωρία του Λουτσέσκου με καθησύχασε πολύ, αποτελεί απόδειξη ότι όσο και να αλλάζει ο κόσμος γύρω μας κάποια πράγματα μένουν ίδια.
Ο κώλος παραμένει και για το ‘25
Εβαλε γκολαρα ομως ο ουναι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλά για το χρονικό σημείο το λέω, το γκολ δεν το είδα το έχω κλείσει στο ημίχρονο
Αλλάξτε αυτή τη μαλακία με τα κλειστά γήπεδα ρε μαλάκες, σαμποτάρετε μόνοι σας το προϊόν σας;; Δεν γίνεται πουθενά αλλού αυτό, κλείστε μόνο θύρες όπως κάνει η Uefa. Έχει κουράσει αυτό το πράγμα, φτιάξτε το μπουρδέλο να βλέπουμε λίγο ποδόσφαιρο γαμώ το σπίτι.
Paneas (08-01-25)
Εν τω μεταξύ ο βάζελο ρε μλκς έχει πάρει 5 στα 8 ματς με παίκτη παραπάνω. Και δεν κέρδιζε σε κανένα από αυτά μέχρι την κόκκινη
chainsaw (06-01-25)
chainsaw (06-01-25)
Για μετρηστε και ποσους ποντους εχει παρει με γκολ μετα το 90. Ε ποσο θα κρατησει αυτη η κωλαρα? Καποια στιγμη θα κλεισει.
Paneas (08-01-25)
Εντωμεταξυ ο Αρουλης παει απο ηττα σε ηττα εδω κι εβδομαδες κι υπαρχει πλεον πολυ γκρινια. Να θυμισω οτι το Σαββατο παιζουν με εμας σε ενα παιχνιδι που θα τα δωσουν ολα για να ρεφαρουν.
Η Κούλα έφαγε 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων γιατί έριξαν κροτίδες στο Πανθεσσαλικό (που ήταν μόνοι τους δηλαδή). Μόνο σε μένα δεν αρέσει αυτή η κατάσταση με τα κλειστά γήπεδα για μαλακίες; Έχουμε πάει πλέον στο άλλο άκρο. Και πριν πει κάποιος στ' αρχίδια μας η Κούλα, σκεφτείτε ότι όσο χτίζουν τέτοιο αποστειρωμένο περιβάλλον, μπορούν πανεύκολα μεθαύριο να σου κλείσουν το γήπεδο γιατί έκλασε κάποιος στην 7. Γιατί δεν αντιδρά κανένας από τις ΠΑΕ; Τους αρέσει αυτή η κατάσταση; Δεν τους νοιάζει καν που τους χτυπάνε στα έσοδα των εισιτηρίων; Δεν μπορώ να καταλάβω.
Δε τις νοιαζουν τις ομαδες τα εισιτηρια για διαφορους λογους.
Πρωτα απ'ολα για τις μεγαλες ομαδες ενα μεγαλο ποσοστο των εισιτηριων ειναι ηδη προπωλημενο και προεισπραγμενο σαν εισιτηρια διαρκειας. Ποσα θα χασουν δηλαδη αν παιξουν 1-2 παιχνιδια κεκλεισμενων θυρων, ειδικα αν ειναι παιχνιδια με μικρες ομαδες. Ψιχουλα.
Πανσεραϊκός - Παναθηναϊκός αυτήν την ώρα και απλά να θυμίσω ότι στις Σέρρες αγωνίζεται ο 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος - μετά τον El Kaabi - ο Κεφτέ Μπετανκόρ.
Πανάθα το νου σου, το +5 είναι κοντά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ωραίος ο τέρμας των Σερρών, έχει πρόβλημα εδώ και ένα τέταρτο, δεν τον κάνει αλλαγή και τελικά το έφαγε όρθιος το γκολ. Φέρτε πίσω τις Κυριακές μας.
maniak7 (12-01-25)
Γελάνε και τα τσιμέντα στις Σέρρες.Τραυματίας ο Γεωργιανός εδώ και 10 λεπτά αλλά δεν αντικαθίσταται για να φάει ένα σουτ της πλάκας όρθιος!
Εντάξει, δε μπορούσε να κάνει τίποτα με τη γκέλα που έκανε η μπάλα στο βρεγμένο χορτάρι. Και έτσι δε σκόραρε ο Κεφτέ, σκόραρε ο Τετέ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Nikolaos_Kokkinos (12-01-25)
Βγαζουν κατι τρομερες αμυνες οι Σερραιοι με το ποδι τακουνακι οπως καναμε μικροι... στις παιδικες χαρες δλδ.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Χαχαχαχαχαχαχαχα κλάμα με τον βάζελο! Επική μαλακία του Ντραγκόφσκι. Και τώρα θα πέσει κλάμα στα ράδια.
Bookmarks