Στο ποδόσφαιρο έχουν τον Πολωνό και στο μπάσκετ τον Αμερικανό να τους ξελασπώνουν. Προσθέστε και την ορθάνοιχτη κωλοτρυπίδα τους και έτσι έχετε την πλήρη εικόνα ενός τραγικού ποδοσφαιρικά λαγού και ενός μετριότατου μπασκετικά.
Στο Sexually Deprived Nailed Ass λέει μάγκας παναθηναϊκός. Καλά έλα 26 Γενάρη να σου πω εγώ μάγκας τραβελόμουνα..
Στο ποδόσφαιρο έχουν τον Πολωνό και στο μπάσκετ τον Αμερικανό να τους ξελασπώνουν. Προσθέστε και την ορθάνοιχτη κωλοτρυπίδα τους και έτσι έχετε την πλήρη εικόνα ενός τραγικού ποδοσφαιρικά λαγού και ενός μετριότατου μπασκετικά.
Αναλαμβάνει τον Άρη ο Τζον ο Φαν'τ Σhιπ.
drizzt (08-12-24)
panahs7 (08-12-24)
Εντάξει...
Nikolaos_Kokkinos (10-12-24)
Ρε φιλε ναι δεν εξεταζουμε αν ξερει μπαλα η τι ΘΑ εκανε, το θεμα ειναι τι Actually εκανε ωστε να ειναι πανω απο αλλους
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (10-12-24)
Τα βραβεία αυτά αφορούν μόνο τη Superleage ξέρω γω; Γιατί αν όχι, ο Φορτουνης που πήρε ευρωπαϊκό μάλλον πέτυχε λιγότερα απ τον Ιωαννίδη που πήρε το κύπελλο της Φραπαρ..
Μάρκετινγκ είναι όλα. Εδώ δεν είναι δίκαια τα βραβεία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, θα είναι τα βραβεία της σούπερ λιγκ;
Προσφατα πηρα γραμμη οτι ο Ιωαννιδης ειναι γιος του παλιου παικτη μας Ιωαννιδη. Πως μας ξεφυγε αυτος και φορεσε τη λαχανι πατσαβουρα?
chainsaw (10-12-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Θα μπορούσε να ψηφιστεί και ο Κουλιερακης. Έκανε μαγική σεζον.
Nikolaos_Kokkinos (11-12-24)
Ασχολείστε ακόμα σοβαρά με τα βραβεία του ΠΣΑΠ; Εγώ για καλύτερο ξένο θα έβαζα Μορόν και για καλύτερο δεξί μπακ, τον Οντουμπάτζο, του Άρη.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks