Μια χαρά η Κουλάρα σήμερα, έπιασε τόπο η κλάψα. Έβαλε 2 γκολάκια της πλάκας, αφού είχε χάσει τετ α τετ πριν ο Αστέρας, πήρε και την κόκκινη και καθάρισε το ματσάκι. Δεν παίζει και με τον γαύρο άλλωστε η τιμημένη Αρκαδία.
Ελα ντε, καλα λεει ο Βοσκος, ετσι ειναι!
Οριστε μας!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μια χαρά η Κουλάρα σήμερα, έπιασε τόπο η κλάψα. Έβαλε 2 γκολάκια της πλάκας, αφού είχε χάσει τετ α τετ πριν ο Αστέρας, πήρε και την κόκκινη και καθάρισε το ματσάκι. Δεν παίζει και με τον γαύρο άλλωστε η τιμημένη Αρκαδία.
Μ' αυτά και μ' αυτά πιάσαμε κορυφή. Έχει πολύ ψωμί το πρωτάθλημα, μαζεύουμε τα βαθμουλάκια μας και στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καλά εμείς θα λέμε για ναυάγια ακόμα και αν φύγουμε 15 βαθμούς μπροστά αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
maniak7 (11-11-24)
chainsaw (11-11-24)
Αφού είναι ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός της τελευταίας 20ετιας και καλύτερος του Ελ Κααμπι. Κάποιοι τα είχαν ποσταρει κιόλας εδώ μέσα...
Ένα γκολ σε 15 εμφανίσεις φέτος. Έτσι είναι άμα δεν εκτελείς πέναλτι........
maniak7 (23-11-24)
Μεταξύ των άλλων, η Athens Kallithea συνεχίζει να διακωμωδεί το πιο ταλαιπωρημένο άθλημα στη χώρα μας με τις αψυχολόγητες αποβολές που παραχωρεί και την ερασιτεχνικού επιπέδου αστοχία στις τελικές της φάσεις...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το γεγονός που άλλαξε όνομα και έμβλημα και ονομάστηκε Athens Kallithea αποτελεί από μόνο του μέγιστη κωμωδία - με το παιχνίδι της θα ασχοληθούμε τώρα?
Τα μουνιά οι βάζελοι κέρδισαν στο 92' μέσα στο Αγρίνιο. Και είναι πρώτοι πλέον!
Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η κωλαρα του βαζελου. Και για το σύμπαν δεν είμαι τόσο σίγουρος.
panahs7 (24-11-24)
Το τσίμπησε ο μπαουγκ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Απειλητικό μήνυμα από «μεγαλοπαράγοντα» Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας (ΠΑΕ) της Θεσσαλονίκης κατήγγειλε ότι δέχθηκε – ενόψει των μεθαυριανών εγκαινίων του Μετρό της πόλης – ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος.
Και γιΆ αυτό το λόγο ενημέρωσε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Νίκο Καλλίδη, τον οποίο επισκέφθηκε το μεσημέρι, ζητώντας τη διερεύνηση τυχόν τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Έχει Κούλα - ¶ρης για τους μερακλήδες του Σαββατόβραδου.
Είναι που πάει για πρωτάθλημα ο Ρούλης. Αλλά ξέχασα τον αδικεί η διαιτησία. Καρυπίδη τι έγινε μωρή κυρία; Όλα καλά σήμερα;
Έστησε κώλο ο εθνικός μπαταχτσής στα νέα του αφεντικά.
Ξεφτιλισμένο αρχίδι μαζί με την βιζιτού αδερφή του.
Σας θέλω πολιτισμένους. Δεν μας φταίνε οι βίζιτες σε κάτι, να τις μπλέκουμε με τον ¶ρη...
Έπρεπε να δεις εχθές τί δικαιολογίες πέταγαν στον Μένιο για την εμφάνιση των μέσων τους, ειδικά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks