Σιδερενιος ο παιχταρας!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου δεξιού μπακ Ζοάο Πέδρο Λουρέιρο ντα Κόστα ή αλλιώς Κοστίνια. Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 2000 και σε νεαρή ηλικία εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής των Πόρτο και Μπράγκα.
Σιδερενιος ο παιχταρας!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ούτε με λουρέιρο δε θα τον πιάνουν.
Γρηγορο σκυλι του ελεους, εδω πατει εκει βρισκεται, θα αμολανε ομπρος τις αλεπουδες και ξοπισω αυτονανα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Άντε, στο ΟΑΚΑ και το Περιστέρι έχει και σκάμμα - στο Καραϊσκάκη, θα βάζουν αλυσίδες για να βγουν από την πλευρά του, ή θα βάλουμε την άμμο του, στα κόρνερ και τη σέντρα, για να μην κυκλοφορούν τα ball-boy και με σακούλες;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
καλως τον ταιλερ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
panahs7 (11-07-24)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-07-24)
ιδιος ειναι ο πουστης..oh wait
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Πάρα πολύ καλός και κατά διαστήματα, ισάξιος και του Ροντινέι, αλλά με άλλον τρόπο παιχνιδιού πιο άμεσο και λιγότερο κράτημα μπάλας.
Ακόμη ένα εξαιρετικό ματς. Πολύ δυνατό παιδί και πολύ καλός αθλητής.
Τέτοιους να φέρνετε, ρε - όχι από εκεί που ξεστοκάρουμε εμείς κανονικά...
τρομερη εμφανιση και αυτος.
—John Lennon
Το καλύτερο παράδειγμα γιατί δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Άλματα στην απόδοσή του εδώ και 10 μέρες.
Gtakis (04-10-24)
O Aντυπας ειπε οτι ο Κοστινιας εχει αρχισει κ του θυμιζει τον Ομαρ , thats a risky statement!
Ας θυμάται ο καθένας ό,τι θέλει, βλέποντας ό,τι θέλει. Από την πλευρά του έγιναν πολλά παρατράγουδα και με δεδομένο ότι από απέναντι έπαιζε στόπερ και μπορούσαν άνετα να μεταφέρουν το παιχνίδι ποντάροντας τουλάχιστον στην ταχύτητα και στην απειρία του αμυνόμενου, έμειναν από εκεί. Δεν είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα και θέλει δουλειά και προσοχή, γιατί το να γίνεις ανέκδοτο σε αυτό το επίπεδο, δεν θέλει πολύ.
Nikolaos_Kokkinos (25-10-24)
Kαλα ναι δεν ενστερνιζομαι, ισα ισα, που παμε απο το 0 στο 100 και αναποδα για πλακα, εδω παραλιγο να βγαλουμε τον Βελντε , Μιραλας και γκαλετι απο τα φιλικα.
σε τρομερη φορμα, ειμαι περιεργος πως θα ειναι η ομαδα με ροντι στο ενα ακρο και αυτον στο αλλο, δε το εχουμε δοκιμασει ποτε.
—John Lennon
Εκπληκτικό μπακ, μακάρι να μείνει χρόνια.
Θα μπορουσε ευκολα να ειναι χαρακτηρας στο Tekken
Θα μπορούσε επίσης κάποια στιγμή να σκοράρει κιόλας, γιατί τόσες φορές βγήκε στην μπάλα σε στημένες φάσεις...
Bookmarks