Όλα τα υπόλοιπα να αφήσω, η αντίδρασή του στο πρώτο κόρνερ της Λυόν από τα αριστερά, ήταν για να φάει κλωτσιά από συμπαίκτη, όπως βγαίνει η άμυνα...
Πώς τους ψήνετε και σας βάζουν βασικούς;
Έχει πιάσει τα πόστα - κατ'ευθείαν στον μαν της φάσης πήγε και τακίμιασε...
Μέχρι να γυρίσει, ο Ντόη θα έχει γίνει Βιεϊρά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Όλα τα υπόλοιπα να αφήσω, η αντίδρασή του στο πρώτο κόρνερ της Λυόν από τα αριστερά, ήταν για να φάει κλωτσιά από συμπαίκτη, όπως βγαίνει η άμυνα...
Πώς τους ψήνετε και σας βάζουν βασικούς;
Ανεβαινει σταθερα ο Φρεντι Μερκιουρι, ελπιζω να μας εξαναγκασει σε κωλοτουμπα τυπου Ιμπορα ο μαγκας.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλος ηταν χτες, θα βοηθησει στη συνεχεια, αλλα να ξυρισει το μουστακι.
Κι ο Μασαδο όταν άφησε μουστάκι άρχισε να παίζει καλά.
Κι ο Ζαμπέτας το ίδιο!!!
Nikolaos_Kokkinos (02-12-24), panahs7 (02-12-24)
giovanni#10 (02-12-24)
Να μου το θυμάσαι, ο porto-leone, μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις...
giovanni#10 (02-12-24)
Στη φάση του δεύτερου γκολ έβγαλε τρομερή μπαλιά ο ατιμος. Ενώ είχε επιλογές, δοκίμασε την πιο επικίνδυνη και του βγήκε ασσίστ.
hang your demons
Καλά, ας είχαμε για προπονητή κάναν Μαρτίνεθ ή κάναν Καρ(να)βαλιάλ και θα σας έλεγα εγώ εάν χάνεις ή όχι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
μην τον φορμαρεις ακομα θειο περιμενε την ανοιξη![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
differance (31-01-25)
The show must go on.
Nikolaos_Kokkinos (Χθες)
Bookmarks