Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού μέσου, Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1990, στην πόλη Zumarraga της Χώρας των Βάσκων.
Προέρχεται από την Athletic Bilbao, με την οποία για έξι σεζόν πραγματοποίησε 195 συμμετοχές, εκ των οποίων τις 166 στη La Liga, κατακτώντας το Super Cup Ισπανίας (20/21) και το Copa del Rey (23/24).
Ποδοσφαιρομανα η Ζουμαραγκα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (05-07-24)
giovanni#10 (05-07-24)
Ίδιος ο Rufus Sewell είναι
giovanni#10 (05-07-24)
Καλοτάξιδος.
Φίλε Ντάνι καλώς ήρθες, ένα πράγμα θέλω από εσένα που είναι και το μόνο που μου έλειψε από την περσινή ομάδα. Να βγαίνεις μπροστά για τους συμπαίκτες σου και να βάζεις στη θέση τους κάτι γατάκια τύπου Ζίφκοβιτς, Σποράρ και κάτι παλαιστές σαν τον Αμραμπάτ. Α και ακόμη ένα, να ρίχνεις προειδοποιητικές κλωτσιές έτσι ώστε στην επόμενη φάση να δίνουν με τη μία την μπάλα.
Καλή αρχή είπαμε;
Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Γκαρθία, αποχώρησε από την προπόνηση
Σάπακας;
Σφίξιμο στη γάμπα είναι, σήκω και πάτα το.
ηταν στην αποστολη αυτος ή ειναι τραυματιας?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Σαπακλας?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλά ρε, δεν ντρέπεστε;;; Μη δείτε άνθρωπο να έρθει νωρίς στις μεταγραφές και να μην έχουμε ούτε φωτογραφία του σε φιλικό, κατ' ευθείαν να τον βγάλετε ρημάδι, τον άνθρωπο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (09-08-24)
Κι αυτός κανένα σαπακι θα είναι σαν τον ιμπορα
redbaron (09-08-24)
ειναι late game παιχτης
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
αυτος τι επαθε και ειναι ακομα εκτος?
αντε μαν ελα να μπεις στο κεντρο γιατι ο σταμενιτς απογοητευσε χτες.
hang your demons
Θέλει να μιμηθεί την παρουσία του Ιμπόρα, θα ανεβάσει στροφές μετά τον 1ο προημιτελικό του Γιουρόπα.
drizzt (09-08-24), Nikolaos_Kokkinos (09-08-24), panahs7 (09-08-24)
Τι γινεται ρε μορτακο ολα καλα??
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Λάρα.
Paneas (20-08-24)
κανει προπονησεις στα ρεπο τωρα μαζι με ρετσο. θα τον δουμε πιθανως με Καλλιθεα.
hang your demons
Bookmarks