"Μία" Ραϊκρόου; Τόσο τυχαία είναι, που δεν λέμε ούτε το όνομά της;;;
Χρονιά ανανέωσης στο έμψυχο υλικό. Μετά από τις Σταματοπούλου, Χυδηριώτη, Ξενάκη; αποχωρεί και η Ελευθερία Πλευρίτου μετά από 13 χρόνια και 24 κούπες, ευχαριστούμε και, όπως έγραψε και η ίδια, εις το επανιδείν.
Μέχρι στιγμής έχουν κλείσει την, διεθνή με την Γαλλία, τερματοφύλακα Μία Ραϊκρόου και επιστρέφει από τον Εθνικό η Τορνάρου. Λέγετε πως είμαστε κοντά σε παραμονή των Μαργαρίτα και Βασιλική Πλευρίτου, το ίδιο ισχύει και για την απόκτηση της Ειρήνης Νίνου και της Αυστραλέζας Άμπι Άντριους ενώ παράλληλα περιμενουμε και την οριστική απόφαση της Νικόλ.
"Μία" Ραϊκρόου; Τόσο τυχαία είναι, που δεν λέμε ούτε το όνομά της;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μία από χωριό, δεν την ξερς.
Ποιά από τις τρεις;
H Κρουστάλλω!
Η Χάιδω να μην είναι, γιατί δεν μας βλέπω καλά...
Mην ανησυχείς.Αυτή διαπρέπει στην Γη της Ελιάς!!!
Το πιο κοντινό που βλέπω σε τηλεόραση είναι το Aftersports Cafe, τον Βερβελέ και τους Χοντρούς του Μεσονυχτίου, (με σειρά συχνότητας εκπομπών την εβδομάδα) ενώ σε ραδιόφωνο την φωνή του Floor Manager, το πρωϊνό του Τσουβέλα και τους Αντώνηδες.
Με την Ελευθεριάδου τί θα γίνει τελικά;
maniak7 (14-06-24)
Γιατί συνήθως εκείνη την ώρα έχει AfterSports, ή Φωνή και κυρίως επειδή δεν μου αρέσει η σχέση ανοχής που έχουν με αρκετούς ακροατές, κάτι που δεν συμβαίνει στο πρώτο...
maniak7 (14-06-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εσείς δεν λεγατε ότι φεύγει και πήγα και την ξεακολουθησα;
Ο Ραπτόπουλος είναι και λίγο ρόλος, οι περισσότεροι πάντως είναι καλοί άνθρωποι.
Είσαι άτυχος που δεν ζει ο δάσκαλός τους και δεν τον πρόλαβες - ακόμα και οι εκπομπές του που διέσωσαν, δεν είναι ούτε το 50% των καλύτερων που έχει κάνει - όπως δεν έχουν διασωθεί και οι καλές ραδιοφωνικές του Ραπτόπουλου.
Εξυπακούεται ότι ο Μένιος είναι το youtubeικο εικονοστάσι και ο Στέφανος είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα διατροφής. Δεν είναι ανάγκη να τα βρίσκουμε οπαδικά, αλλά τουλάχιστον ακούς έναν λόγο με αρχή, μέση και τέλος στη σκέψη και καθημερινές ιστορίες που δεν βγάζουν φωτιές από την οθόνη σε βαθμό να κινδυνεύεις αν είσαι από κοντά...
Καλλιτέχνη, δεν κάνουμε unfollow σε παίκτες, μέχρι να σβήσουν φωτογραφίες.
maniak7 (14-06-24), Nikolaos_Kokkinos (14-06-24)
Νικόλ, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα! Ευχαριστούμε για όλα.
![]()
maniak7 (12-10-24)
29-4 την Αεξαρα!!!!
θελουνε και πολο, τρομαρα τους.........
maniak7 (12-10-24)
Μάλλον θα ξέχασαν να φορέσουν τα μπρατσάκια τους![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks