Έχουν ελπίδες αν δεν φάνε δεύτερο στα καπάκια.
Τι ειναι αυτο το χαλι ρε πουστη μου..ουτε τωρα ρε μαλακες??
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Έχουν ελπίδες αν δεν φάνε δεύτερο στα καπάκια.
Αερικό7 (14-07-24)
Αερικό7 (14-07-24), Nikolaos_Kokkinos (14-07-24), panahs7 (14-07-24)
Ετσι αγορι μου ετσι, καλα τα λες.
Πρωτη ευκαιρεια στο 63, γαμω τα σκατα που εχεις στο κεφαλι σου ρε Σαουθγκειτ. Που αμα σου ανοιξουμε το κεφαλι θα χυθουν τα πιτουρα κ θα ερθουν οι κοτες να τρωνε, γαμω τον αντιθεο μου γαμω.
Α ενταξει μπηκε ο δοκιμος μοναχος απο τους καπουτσινους τωρα μεσα, θα χορτσσουμε μπαλα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πάμε μωρέ!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κλαρινο στον πατο σας το εχωσε ο δοκιμος καλογερος τελικα
Οι Ισπανοι ο,τι ρολο εχουν στους συλλογους τους εχουν και στην εθνικη. Και οι συλλογοι απο τους οποιους καλουνται παιζουν παραλλαγες ποδοσφαιρου κατοχης και εντονου πρεσσινγκ, οπως η εθνικη.
Η μιση ομαδα του Σαουθγκειτ παιζει στη Σιτυ και στην Αρσεναλ και αυτος παιζει ταμπουρι. Ποιο το νοημα του να εχεις μεσα Γουοκερ, Στοουνς και Φοντεν οταν δε θες την μπαλα; Αν θες να παιξεις ετσι, καλεσε παλικαρια απο την Εβερτον και την Μπερνλι.
Και οσο το εγραφα αυτο ισοφαρισαν γιατι παιξαν σωστα. Σαν μοναδες υπερτερουν στις περισσοτερες θεσεις, θα επρεπε να παιξουν πολυ πιο επιθετικα.
Nikolaos_Kokkinos (14-07-24)
Τι χάνουν οι Ισπανοί ρε μαλάκα!! 2ο τετ α τετ. Έρχεται τιμωρία της μπάλας ξανά.
Μουαχαχαχαχα
Ναι, ναι, ναιιιιιιιιιιιιιιι ρε πούστη μου!
Φσαιντ
Ακυρο, the meme lives on.
Καλα καληνυχτα..καραγκιοζηδες..Σαουθγκειτ δεν κανεις ουτε για το Παραλιμνι ρε καραγκιοζη των καραγκιοζηδων
Εντάξει ρε έπος έκαναν που έμειναν και τόσο πολύ στο παιχνίδι η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη, για να δούμε και το var πάντως
Για πλάκα βγάζουν φάσεις οι Ισπανοί.
Σκατό στην κάλτσα πάντως
Πω Πω! Θα πονέσει πιο πολύ αν χάσουν με αυτό τον τρόπο, γκολ στο 85 και τριπλή ευκαιρία από ισάριθμες κεφαλιές.
Win win ήταν αυτό το euro για τους Άγγλους έχει δηλώσει θα παραιτηθεί ο μαλακας αν δεν το σηκώσει
Ο Σάουθγκειτ φουλ πετυχημένος είναι με τόσους τελικούς. Πριν από αυτόν τι έκαναν?
Bookmarks