Ο Ελ Καμπι του έδειξε πώς γίνεται.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (11-07-24)
Πείτε στους Άγγλους ότι και η Φιορεντίνα έλεγε δεν χάνεται ξανά ο back to back τελικός και είδαμε τι έγινε.![]()
Nikolaos_Kokkinos (11-07-24)
Λιγες ωρες μεινανε για τη στιγμη που η Αγγλια θα σοκαρει την ποδοσφαιρικη Ευρωπη , Three Lions on my chest, I know we can't go wrong! -.Eng-er-land! Eeeeeeeeee ooooooooohhh. Its comiiiiiiing hoooooome, its coming hoooooooo ooomeee
COME ON ENGLAND!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (13-07-24)
Λίγες ώρες και μία μέρα, για την ακρίβεια, αλλά μην πίνεις από τώρα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (13-07-24)
Στα πέναλτι θα το χάσει η αγαπημένη δυστυχώς θα το έπαιζα αλλά θα το γκαντεμιασω περαιτέρω.
Νομίζω πως η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια. Οι Ισπανοί είναι καταπληκτικοί, μου θυμίζουν την ομάδα με Τσάβι και Ινιέστα.
Πως μπορεί κάποιος να πιστεύει πως οι άμπαλοι Άγγλοι, οι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ, έχουν ελπίδες;
estai (13-07-24), Nikolaos_Kokkinos (13-07-24)
Η εθνική ήταν πολύ μπροστά στο ποδόσφαιρο που έπαιζε το 2004 που είναι σχεδόν αυτό που παίζουν τώρα όλες οι ομάδες.
Η εθνική έπαιζε όπως παίζουν οι ομάδες 20 χρόνια μετά. Κανένας ανοικτός χώρος για τον αντίπαλο και ας γυρίζει η μπάλα ανούσια γύρω από την περιοχή.
Τότε κοροϊδεύαν όλοι, αλλά ο Ρεχάγκελ ήταν πολύ μπροστά.
pirateeeeeee (14-07-24)
για εμένα μόνο τραγικό δεν ήταν το ποδόσφαιρο του ρεχάγκελ. πολύ σπουδαίο και ενδιαφέρον και η εξέλιξη της γερμανικής άμυνας του '80
έτσι είναι η φύση του ποδοσφαίρου
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Για την Ιταλία όμως δεν ακούω κανέναν να λέει κάτι που μια ζωή βιάζει το θέαμα σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Ή τον Μουρίνιο που έγινε κορυφαίος παίζοντας αυτό το σιχαμένο ποδόσφαιρο. Η Ελλάδα μας πείραξε που στο φινάλε είχε και δικαιολογία να παίζει έτσι, ενώ οι άλλοι έχουν παιχταράδες.
pirateeeeeee (14-07-24)
Ούτε τις ιταλικές ομάδες συμπαθώ ούτε τις ομάδες του Μουρίνιο οπότε κανένα πρόβλημα για μένα.
Σχωρατε με κιόλας που εμένα δε μου άρεσε το ποδόσφαιρο του Ρεχάγκελ.
Δεν έχω καμία σχέση με αριστερά και αναρχισμό, αλλά πέρα του όποιου χαβαλέ θα μπορούσε να πυροδοτήσει κάτι στο οποίο εμπλέκεται, δεν υπάρχει κάτι άλλο να με αφήνει πιο αδιάφορο από την Εθνική.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τωρα τωρα, πλησιαζει το μανικακι το εγγλεζικο και για τα επομενα 20 χρονια θα λετε για το ποδοσφαιρο του Σαουθγκειτ, προσεχως ΣΕΡ Σαουθγκειτ!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τρίμπαλο θα φάνε οι Άγγλοι.![]()
Bookmarks