Πολύ καλύτερη και παθιασμένη η Αγγλία, δεν της το 'χα και μπρόβο της. Μάλλον θα λυγίσει από τις προσδοκίες στον τελικό.
Πω πω τι έσωσε ο άλλος πάνω στη γραμμή
Πολύ καλύτερη και παθιασμένη η Αγγλία, δεν της το 'χα και μπρόβο της. Μάλλον θα λυγίσει από τις προσδοκίες στον τελικό.
Ω ρε τι χασανε οι ολλανδοι. Παντως παρολα αυτα θα περασει η Αγγλια, εχει πολυ καλη ατομικη ποιοτητα κ ας παιζει για τον μπουτσο σαν ομαδα.
Ο Ορισμος της κοκκινης δεν ηταν αυτο ρε παιδια? Σηκωσε ποδι γοα να τον ριξει κατω.
Ο Νοτιοσπυλης ειναι σε συγχιση νομιζω
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Οι πορνοκάλτσες του Μπέλιγχαμ τι φάση;
Nikolaos_Kokkinos (10-07-24)
Καλα σφαγη της ολλανδιας
Ο Παλμερ με αυτη τη φατσα θα μποουσε να ειναι παπαδοπαιδι στην Αγγλια το 1089,
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Josimar (10-07-24)
Its coming homeeees
Τι διαγωνια βρωμο παστελαρα εβαλε ο σκατοπουστας ρε
Γκολάρα ο Γουότκινς.
Αγγλικη γκολαρα απο εποχες 1960
Γουτκινς σε γαμαει ο θρύλος ρε
panahs7 (10-07-24)
It's almost come home.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Βιασμος, καλα να παθουν οι βρωμοMποερς, ΖΗΤΩ Η Αγγλια, go England, Hurri-Kane will bring it home!
Πρόκριση με ανατροπή η Αγγλία, φοβερά πράγματα.
Ελπίζω σε τριάρα από τους Ισπανούς μόνο και μόνο γιατί δεν σταματά ποτέ να είναι αστείο να μην πηγαίνει ποτέ σπίτι.
Κατω η ποδοσφαιρικη δικτατορια της Ιβιρικης χερσονησου. Ζητω ο Ματ Νταρμπισαιρ
Να πάρουν Γιούρο ο Τρίπιερ και ο Γουόκερ δηλαδή; Κομπάρσοι #1 και #2 σε ταινίες του Γκάι Ρίτσι.
Εντάξει δεν είμαι πλήρως αμερόληπτος αλλά νομίζω γενικά το αξίζει ένα euro κάποτε η Αγγλία.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Γουοτκινς στον Ρετσο δεν τα εκανες αυτα
hang your demons
Στο Μπέρμιγχαμ, στο 45+1, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας - συνεχίστε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks