ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ να επιλεξεις να στειλεις εκει τη μπαλα σε τοσο κρισιμο σημειο, μπραβο του
Άντε γεια.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ να επιλεξεις να στειλεις εκει τη μπαλα σε τοσο κρισιμο σημειο, μπραβο του
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ρονάλντο: Σας είπα ψέματα ότι θα είναι το τελευταίο μου Euro.![]()
drizzt (05-07-24), Nikolaos_Kokkinos (05-07-24)
Netscape (06-07-24), Nikolaos_Kokkinos (05-07-24)
Με αυτή τη μαλακία το τραγούδι από τα 90ς που χόρευε ο Κόκκινος όταν ήταν 30 τι φάση??
Ρεεεεε μας έκλεψαν το τραγούδι! ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ!!
2 αυτογκολ, 1 πεναλτυ... κ ειναι στους 4, ειναι να τραβας τα μαλλια σου.. βασικα να τα τραβαει ο Ζιζου και ο Ριμπερι ειναι..
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τι περιμένουν τώρα και δεν φεύγουν; Δεν έχει απονομή.![]()
voskos_7 (06-07-24)
Ακριβώς όμως εξ αιτίας του Ρονάλντο πέρασε η Γαλλία...
Δεν ξέρω τί κάνει στην Αραβία και δεν μου πέφτει και λόγος, αλλά από την Εθνική και τις διοργανώσεις, πρέπει να πάρει πόδι, όπως και κάτι βύσματα σαν τον Κονσεϊσάο. Κάτι άλλοι Φερνάντες, να τρώνε και πάγκο αν δεν τραβάνε και όχι να βγαίνουν αλλαγή όλοι οι υπόλοιποι που δεν τους διασώζουν...
Να μην είχαν παίκτες, να το καταλάβω: Αυτό που παρουσίασαν εφέτος, ήταν αισχρό κυρίως γιατί κατάντησαν μία ιστορική ομάδα με παράδοση, αλλά και παρόν, να είναι παραμάγαζο του κάθε ματαιόδοξου αλαζόνα και μωρο-φιλόδοξου. Εντάξει, οι Γάλλοι είναι σε ελεεινή κατάσταση και ίσως αδιάφοροί. Οι Πορτογάλοι έχουν μπει στο φάσμα του μη λειτουργικού αυτισμού.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Συμφωνεις οτι ειναι προκλητικο να μην καλουν ουτε σαν ρεζερβα τον ποντενσε, που ειναι τροπαιουχος και μαλιστα με τοση συμμετοχη στο ολο πραγμα? Ειναι δυνατον?? Δεν ηταν αδικο? Δλδ τι αλλο επρεπε να κανει φετος ωστε να τον προσεξουν? Δλδ ποσο γαματοι ηταν ολοι στον παγκο που αυτος δε χωραγε?
Ο μόνος που σηκώνει κουβέντα, είναι ο γιος του Κονσεισάο, που μπήκε αλλαγή. Που κι αυτός παίζει στην Πόρτο και έχει market value 22M στα 21 του. Οι άλλοι που παίζουν πλάγια ή τριγύρω απ' το φορ, είναι ο Μπρούνο Φερνάντες της Μάντσεστερ, ο Μπερνάρντο Σίλβα της Σίτι, ο Λεάο της Μίλαν, ο Ζότα της Λίβερπουλ, ο Πέδρο Νέτο της Γουλβς (55Μ mv για να σε προλάβω) κι ο Ζοάο Φέλιξ της Ατλέτικο. Ποιον θα αφήσεις έξω;
ΥΓ. Το ότι πήρε το Κόνφερενς ο κοντός δεν έχει καμία σχέση, όταν το ρόστερ έχει κλείσει εδώ και μήνες, ίσως και χρόνο. Ο Ποντένσε δεν έπαιζε λεπτό και ήταν έτοιμος για Αραβίες.
Θα φανώ πιο προκλητικός και θα πω ότι ο Ποντένσε επέλεξε μόνος του να απέχει από το υψηλό επίπεδο και οι διακυμάνσεις στην απόδοση του έτσι κι αλλιώς δεν του αφήναν πολλά περιθώρια για σταθερή παρουσία στην Εθνική.
Χοντρικά τώρα και χωρίς να το στρογγυλεύουμε, παίκτες να κληθούν στη θέση του Κονσεισάο και του Νέβες, η Πορτογαλία έχει. Όπως και παίκτες να αντικαταστήσουν για κάποια λεπτά τον Φερνάντες και τον Σίλβα όταν σέρνονται, όπως και επείσης επιθετικό ώστε να μην σέρνει το πτώμα του μέσα στο γήπεδο για ολόκληρα παιχνίδια με παράταση το Νούμερο. Δεν λέμε ότι αν έκανε αυτά θα έπαιρνε οπωσδήποτε κάτι, ή και όλα, αλλά η εικόνα της δεν θα ήταν τόσο αξιολύπητη, να φτάσεις σε σημείο να θεωρείς και δίκαιο το να αποκλειστεί από τη Σλοβενία.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 06-07-24 στις 14:37
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (06-07-24)
Εν τω μεταξύ ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί έγινε αλλαγή ο Γιαμάλ χθες στο 60κάτι, 10 λεπτά μετά την ασίστ στο γκολ, για να μπει ο Τόρες.
Ακόμα και να είχε Ποντένσε η Πορτογαλία δεν θα άλλαζε κάτι αφού όλο το σχέδιό τους ήταν "πρέπει με κάποιο τρόπο η μπάλα να φτάσει στον Ρονάλντο". Και η αλήθεια είναι ότι ο Κονσεϊσάο τον δικαίωσε τον Μαρτίνεζ για τα λεπτά που του έδωσε στη διοργανωση αφού όποτε έπαιξε ήταν πολύ δραστήριος. Χθες έφτιαξε μία καλή φάση που εστειλε αουτ ο Ροναλντο και είχε και την πάσα στην ευκαιρια του Λεαο. Αντίθετα ο Φέλιξ απογοήτευσε (άσχετα από το πέναλτι) και το ότι έμεινε στον πάγκο ο Ζότα το λες και έγκλημα.
Nikolaos_Kokkinos (06-07-24)
Bookmarks