Nikolaos_Kokkinos (01-07-24)
Να βάλουν προπονητή τον Ζόρζε Μέντες, να μην τυραννιούνται και ρεζιλεύονται άνθρωποι με ολόκληρη καριέρα πίσω τους...
Έχουν Άγιο που οι Σλοβένοι μπροστά είναι πουλιά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τουλαχιστον σχολιαζει ο Ντεμης σημερα, γιατι δεν αντεχα αλλο τον ερασιτεχνη μπουζουξη και τις μαλακιες του
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δεν τα χανεις αυτα ρε φιλε.....
Ασχετο, ποιος εινια αυτος ο Μπελκοβετς ρε μαλακες που σηκωνει τα πορτοφολια 2-2 ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο άλλος θυμήθηκε να κάνει αλλαγές 4 λεπτά πριν λήξει. Μύστης.
Πέρασε η Πορτογαλία, δεν τα χάνεις αυτά.
panahs7 (01-07-24)
Μετά βίας έτρεξε όσο έτρεξε με την μπάλα ο Σέσκο, δεν είχε κουράγιο να κάνει καλό τελείωμα.
Πωπω ο Μπάλκοβετς τα κατάπιε τα πορτογαλέζικα γατάκια.
Μην τσιμπάτε ρε - τον μυρωδιά τον Κονσεϊσάο είχε απέναντι, που δεν μπόρεσε ούτε στον Άγιαξ να φανεί. Άμα δεν ήταν ο πατέρας του και ο Ντα Κόστα από πίσω, πού να έβλεπε αυτή η τιτίκα Εθνική;
Από το 70' έτσι είναι...
Ο άλλος, ο Βέρμπιτς, πιο κουρασμένος από αυτούς που έπαιζαν μπήκε.
Κάτι τέτοια βλέπεις και αισθάνεσαι άσχημα για ό,τι έχεις γράψει για τον Μασούρα...
Τον μάτιασα...![]()
Τζολάκη βγες απ' τον Ντιόγκο Κόστα!
Oυτε ο τραβελοπνιχτης εβαλε πεναλντι![]()
Θα το ρώταγα ποιός γαμιόλης θα βρεθεί σε αυτή τη δράκα κατσαπλιάδων να εκτελέσει πέναλτι...
Ποσες φορες εχει γινει αραγε να κριθει η διαδικασια των πεναλντι στα 3 πρωτα; Σπανιο πρεπει να ειναι
Ντραπηκε και η Ντροπη με αυτη την προκριση
Άγραφος νόμος, όταν χάνεις αυτό που έχασαν, έτσι θα πάει.
Κρατάς το 0, χάνεις ευκαιρίες, χάνει ο Κριστιάνο πέναλντι στη παράταση, ε τι άλλο θες; Σλοβενία είσαι, πολλά πήρες και τίποτα δεν έκανες.
Όσο απωθητική και να ήταν η Πορτογαλία, οι Σλοβένοι δεν ήταν για πουθενά.
Bookmarks