differance (25-06-24)
differance (25-06-24)
Go England!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αυτή την αγγλολαγνεία την σιχαίνομαι. Τους σιχαίνομαι σαν λαό και στο ποδόσφαιρο ακόμη περισσότερο που πιστεύουν βλακωδώς, οι άμπαλοι ξυλοκόποι, πως είναι επιπέδου Βραζιλίας, Γερμανίας. Και όλη αυτή η πλύση εγκεφάλου από τους ηλίθιους αρδ που παριστάνουν τους Άγγλους και μιλάνε για τις ομάδες τους στην πρέμιερ λες και τους έπαιρναν οι γονείς τους και πηγαίναν στο γήπεδο από παιδιά κι έχουν εικόνες που τους έρχονται στο μυαλό. Σιχαίνομαι τους ηλίθιους Άγγλους χούλιγκαν που δημιουργούν προβλήματα όπου πάνε και χαίρομαι όταν τις τρώνε από 400 Ρώσους.
Ο Κέιν το είπε ξεκάθαρα πάντως "μας λένε πάντα φαβορί ενώ δεν έχουμε κερδίσει τίποτα".![]()
estai (25-06-24), Nikolaos_Kokkinos (25-06-24)
panahs7 (25-06-24)
estai (25-06-24)
Τι αχρηστοι ειστε ρε μαλακες γαμω το στανιο μου, πως προκριιθικε ρε μλκς αυτη η Αγγλια, καλα εμεις σημερα θα τους ειχαμε κανει ρομπα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο μαλάκας ο Κολλίντζας γιατί τον λέει Φόουντεν και με νευριάζει;
Εν τω μεταξύ ο Χαριστέας είπε "δεν μου αρέσει ο τρόπος που αναπτύσσεται η Αγγλία". Ο Χαριστέας.![]()
Nikolaos_Kokkinos (25-06-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (25-06-24)
Πολύ μέτρια η Αγγλία, με αδιάφορη, προβλέψιμη ανάπτυξη, χωρίς ίχνος φαντασίας και αυτοματισμών.
Όπως πάει βλέπω να το παίρνει μαρς η Ισπανία.
Και η Πορτογαλία είναι σχετικά καλή και ίσως φτάσει τελικό, αλλά με τους Ισπανούς αντίπαλους θα χάσει.
Μακάρι να μην γίνουν έτσι τα πράγματα, γιατί να μισώ τους Ισπανούς, αλλά στο τόπι δεν χωρούν αισθήματα.
Nikolaos_Kokkinos (25-06-24)
Μόνο εγώ βλέπω Δανία-Σερβία;
Ειναι τρομερα σπαστικο το οτι μονιμως την παρα-σεβονται κιολας. Ποτε θα ερθει η μερα που καποιος θα το καταλαβει αυτο και θα της ριξουν μια ξεγυρισμενη 5αρα να αρχισουν τα λαικα δικαστηρια στη Αγγλια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Shhhh it's coming home. Αν όχι τουλάχιστον θα πάρει πούλο ο Southgate, όλα καλά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αερικό7 (25-06-24)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αερικό7 (25-06-24)
Κανένα γκολ και έχουν μπει 7 σε 6 παιχνίδια του ομίλου.
Πονοματος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Από τους τρίτους μέχρι τώρα, η Κροατία έχει πάει σίγουρα σπίτι της με 2β, έχουν περάσει Ολλανδία με 4β. και Σλοβενία με 3β και 0 διαφορά τερμάτων, ενώ η Ουγγαρία με 3β. και -3 τέρματα είναι αναγκασμένη να περιμένει και τα αυριανά παιχνίδια για να δει αν θα υπάρξει κάποιος με χειρότερη συγκομιδή ή συντελεστή.
Πιθανότερος για να φαγωθεί είναι από τον 6ο όμιλο, όπου Τσεχία και Γεωργία έχουν 1β. και παίζουν με Τουρκία και Πορτογαλία αντίστοιχα. Θέλουν μόνο νίκη, που είναι κομματάκι δύσκολο, άρα ακόμα και με ισοπαλία, στέλνουν τους Ούγγρους στους 16. Στον 5ο όμιλο θα γίνει μακελειό, Ρουμανία, Βέλγιο, Σλοβακία, Ουκρανία, έχουν όλοι από 3β. και μπορούν να βγουν από 1οι μέχρι 4οι.
Περνάνε 4/6 τρίτοι.
Τα παραλές λίγο, γιατί μία ποιότητα την έχουν, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που νομίζουν. Έχουν διακριθεί και χειρότερες ποιοτικά χώρες από αυτούς, οι οποίες όμως δεν νόμιζαν ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα αρχίδια, ή να έχουν ποντάρει στην στατιστική διόρθωση, ή στο στατιστικό σφάλμα, ότι κάποτε θα πάρουν οτιδήποτε. Στο κάτω - κάτω, αν εξαιρέσουμε το 2002 και τις διοργανώσεις που δεν πήγαν, οι περισσότεροί τους αποκλεισμοί, στα πέναλτι ήρθαν - θα μου πεις, "αν έχεις την ομαδάρα που νομίζεις, δεν πας στα πέναλτι", αλλά είπαμε "νομίζουν".
Γενικότερα, πάντως, σαν ομάδες, ο όμιλος της Αγγλίας ήταν ο πιο αδύναμος της διοργάνωσης και αυτό κάνει τα πράγματα χειρότερα για την Αγγλία...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks