Πάμε ρε Σκωτία, Alba gu brath!
Ανέκαθεν η Κροατία έκανε εσωτερική διαχείριση καθώς είχε τουλάχιστον 3-4 παίκτες που ήταν προπονητές μέσα στο γήπεδο...
Απλά, μεγάλωσαν οι παλιοί και οι μικροί είναι παραχαϊδεμένοι και ο κόσμος τους παίρνει τσιμπούκια επειδή φόρεσαν την ίδια φανέλα με άλλους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πάμε ρε Σκωτία, Alba gu brath!
Go Scotland go
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
χαχα δεν πρόλαβες να το γράψεις και το έφαγε, και τι γκολάρα.
Τι γκολάρα έβαλε τη Σακίρι α;
Nikolaos_Kokkinos (19-06-24)
Popo ρε μαλκς πως ξεδιπλωνοντε ετσι οι Ελβανοι?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Όχι, που θα σου γλίτωναν...
Αχ μωρη Σκωτλανδια βαλε ενα γκολακι οχι ολο δοκαρια.
Ρε πουστη ΜcGinn ξυπνα λιγο, τοσο πολυυ σου πηραν τα μυαλα ο Σαντιαγκο Εσε και ο Φορτουναρος?
Λίγα πράγματα οι φίλοι μου οι Σκώτοι, λείπει ο Χόλσγκρόουβ από τον άξονα.
Ελα ρε Μαγκινν με τη γιδογαμικη φατσα , κανε κατι!
"Επόμενο γκολ Ελβετία" ποσό δίνει στο live;;;
Ασταδιαλα αχρηστοι, γαμω το porridge σας
Τι κόλλημα φάγατε με τους Σκωτσέζοι; Ελέβεν!
Όταν μαζεύεις Βαλκάνιους και Καυκάσιους σε μία διοργάνωση, μην περιμένεις ηρεμία. Εμείς και τα Σκόπια λείπουμε από εκεί να γίνει τριμπούρδελο η μισή Γερμανία και οι υποδομές της να επιστρέψουν σε επίπεδα πρώιμης μεταπολεμικής περιόδου.
Για πείτε εσείς που βλεπετε euro; Έχει ανέβει το θέαμα της διοργάνωσης; Τουλάχιστον βλέπω ότι μπαίνουν περισσότερα γκολ. Μια εποχή είχαμε βαρεθεί τα μίζερα 1-0 και 1-1. Και μιλάω για σχετικά κοντινές χρονιές που υπήρχε ήδη το πρες και η ταχυδυναμη.
Αν εξαιρέσω 2-3 παιχνίδια όλα έχουν ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
chainsaw (20-06-24)
Καλό είναι.
chainsaw (20-06-24)
Πόσο στόκος πρέπει να είσαι να πηγαίνεις πρώτη φορά Euro και αντί να πανηγυρίσεις, να παίρνεις τη ντουντούκα για να βρίσεις έναν άλλο λαό. Μακάρι αποκλεισμό σε όλα τα φασιστοειδή γαμωσπιτάκια.
Έχουν ξαναπάει αυτοί ρε...
(Η πληροφορία που τα αλλάζει όλα)
Bookmarks